(FOTO) Tango ili valcer? Ovaj plesni dvojac oduševljava Zagrepčane!

FOTO: Andreja Zlodi Gunčić‎ / Zakaj volim Zagreb

Proljetne sunčane dane u Zagrebu svakako nam mogu uljepšati ulični svirači, ali i – ulični plesači!

Plesni dvojac na fotografiji u grupi Zakaj volim Zagreb oduševio je građane u grupi, no ponajviše na Glavnom kolodvoru i prošli tjedan i na Zapadnom kolodvoru. Užitak je tim već jer nam je uz svakodnevne brige prijeko potrebna pjesma, ples, opuštanje i veselje!

FOTO: Andreja Zlodi Gunčić‎ / Zakaj volim Zagreb
FOTO: Andreja Zlodi Gunčić‎ / Zakaj volim Zagreb

Ovom dvojcu nije bitno ni vrijeme ni mjesto, a upravo ih to čini još posebnijima – prepuštaju se osjećajima i plesu.

Građanima se svidjela romantična nit fotografije, stoga su se zapitali što su to plesači šaptali jedno drugom.

No, pokrenula se i prava rasprava pa su se Zagrepčani zapitali plešu li oni tango ili valcer. No, Majin video u komentaru pokazao je da plešu – oboje. Naime, čini se da je ovo riječ o plesnom paru koji povremeno ljudima voli uljepšati dan tako da plešu na zagrebačkim kolodvorima. Zaplesali su tako i na Zapadnom kolodvoru.

Njihovi koraci bili su plesni koraci tanga, a plesali su na glazbu na koju se inače pleše valcer. Dakle, plesali su i tango i valcer!


Nadamo se da će i dalje oduševljavati Zagrepčane i Zagrepčanke, mamiti im osmijeh na lice jer su u zagrebački kutak donijeli pravo osvježenje.

I plešem i plešem, i ništa mi više ne treba… samo ples i ti, ljubavi moja… Plešimo cijeli život svoj jer ti si život moj, a glazba – ona dolazi iz naših srdaca i duša… a ta glazba ne “fuša”. I pleši i pleši, ljubavi moja...” napisao je Mladen u kojem je, izgleda, ova fotografija probudila njegovu emotivnu stranu.

VIDEO: Screenshot / Maja JD
VIDEO: Screenshot / Maja JD


Komentari