(FOTO) ‘Jesi li za ples?’ Njihov osjećaj za ritam, elegancija i talent oduševili su građane

FOTO: Zlatko Gašpar

Zagrebački vremeplov donosi brojna iznenađenja i očaravajuće događaje.

Trgovi i ulice središta grada, kao i park Maksimir, sve do 1. listopada opet će biti mjesto glazbenih, plesnih i raznih drugih događanja koja se odvijaju već 10. godinu za redom, u okviru projekta Turističke zajednice grada Zagreba Zagrebački vremeplov. Ovu sezonu Zagrebačkog vremeplova otvorio je Promenadni koncert na Zrinjevcu u subotu 22. travnja u 11 sati.

Na Zrinjevcu, u Glazbenom paviljonu iz 1891. godine, dočekat će vas zvuci valcera i koračnica, glazbenih napjeva iz opereta, ritam jazza ili evergreena…

Dodatne atrakcije: kostimirani likovi, šnel fotograf, dječje radionice i igraonice, antikvarijat, suveniri, fijaker.

Sva događanja u sklopu Zagrebačkog vremeplova su besplatna, a kompletan program dostupan je putem brošura u Turističkim informativnim centrima, kao i na samim mjestima događanja te na Internet stranici: http://www.infozagreb.hr/zagrebacki-vremeplov.

Tako će vas nova romantična tura povesti i Zrinjevcem pa gledati kako je to nekad bilo, kako se živjelo, radilo, plesalo, pjevalo.


Naš fotograf zabilježio je najljepše scene koje će izmamiti Zagrepčanima osmijeh na lice, potaknuti vas da izađete izvan svoja četiri zida i možda vi napravite koji plesni korak!

Plesnim koracima kroz Zrinjevac

Građanima su na Zrinjevcu zapeli za oko sporiji i laganiji ritmova valcera elegantnog i karizmatičnog plesnog para koji je oduševio prisutne.

 

Strastveni koktel latino ritmova i salse donio je izvrstan plesni par – Kasija i Filip. Kultura, životni stil, glazba, ples.

 

Građane su oduševili i oni najmlađi koji su pokazali zavidne pokrete i zabavili gledatelje. Ples veselih djevojčica i dječaka svakome izmami osmijeh na lice.

>>> (FOTO) Otvorenje Zagrebačkog vremeplova: Prolaznike oduševili mladi plesači, prelijepa Manda i šarmantni ban Jelačić


Komentari