Fitness trener Valentić o susretu s don Stojićem: ‘Rekao mi je da sam dobar čovjek, da u meni nema zla’

Foto: Facebook

Nakon što je don Damir Stojić objavio fotografiju s glumcem, modelom i fitness trenerom Marijem Valentićem, i on je komentirao njihov susret.

Don Stojić je na Facebooku objavio njihovu zajedničku fotografiju te u opisu napisao: “Danas sam stekao novog prijatelja! Bogu hvala.”

Foto: Facebook

“Lijepo i ugodno smo porazgovarali. Zahvalan sam don Stojiću što je izdvojio svoje vrijeme da ljudski i u duhu kršćanstva porazgovaramo. Ukazao mi je na crkveno gledište našeg performansa o kojem nisam prije promislio, što mi je žao i rekao mi je da shvaća da sam dobar čovjek te da u meni nema zle namjere. Oprošteno mi je sve u duhu nadolazećih vremena. Na kraju smo se na njegov prijedlog i fotografirali zajedno i sve je završilo u jednom prijateljskom tonu”, rekao je Valentić za 24sata o susretu s don Stojićem.

Podsjetimo, Valentić je nedavno zajedno sa Šimunom Cimermanom došao u crkvu Sveta Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu te su tamo donijeli sprave i odradili tjelovježbu. Kako tvrde, napravili su to kako bi poslali poruku Stožeru da se ne slažu s odlukom o zatvaranju teretana i fitness centara.

Video su ubrzo i obrisali jer su mnogi krivo shvatili poruku.



Komentari