DOĐITE, PITAJTE I PREDLOŽITE GRADSKOJ VLASTI! Prilika za građane da postave pitanja i ukažu na aktualne probleme

FOTO: radiosamobor.hr

Stanovnici gradskih četvrti i mjesnih odbora ponovno će dobiti priliku gradonačelniku Kreši Beljaku i njegovim suradnicima postavljati pitanja i ukazati na aktualne probleme.

Izuzetno pozitivni dojmovi s terena i velik interes stanovnika samoborskih naselja razlog su nastavka održavanja tribina gradonačelnika na terenu već sedmu godinu za redom.

Uoči izrade Proračuna za narednu godinu, građani će dobiti priliku direktno se uključiti u kreiranje planova i programa te predložiti prioritete za financiranje.

“Prva tribina održat će se u utorak 27. rujna u društvenom domu u Hrastini Samoborskoj s početkom u 18:00 sati, a odmah potom, u 20:00 sati u društvenom domu u Domaslovcu. Za mještane Medsava, tribina će biti u srijedu 28. rujna u društvenom domu u 18:00 sati, a u 20:00 sati selimo se u Vrbovec Samoborski, u društveni dom.” kažu iz Grada.

U četvrtak 29. rujna tribina će se održati u Celinama Samoborskim u društvenom domu s početkom u 18:00 sati te u Farkaševcu u 20:00 sati, u prostorijama NK Zrinski. Petak, 30. rujna rezerviran je za Savršćak, gdje tribina počinje u 18:00 sati u društvenom domu te Gradnu u 20:00 sati u društvenom domu.

Građani će biti informirani o održavanju tribina putem plakata i letaka, objavom na službenoj Internet stranici i društvenim mrežama Grada Samobora te putem medija.


Dođite, pitajte i predložite gradskoj vlasti!


Komentari