Dobre vijesti za one koji traže posao: Donosimo deset atraktivnih radnih pozicija

Posao (FOTO: Pixabay)

U suradnji s portalom posao.hr izdvajamo top 10 atraktivnih otvorenih radnih pozicija, stoga dobro pregledajte navedenu ponudu, jer možda baš ovdje pronađete posao za sebe.

Zugg Pro d.o.o. zapošljava na poziciji Elektrotehničar / Elektroničar / Serviser (m/ž) u Zagrebu. U opisu posla se nalazi servis i ispitivanje frekvencijskih pretvarača i ostalih uređaja za regulaciju vrtnje elektromotora. Prijavite se putem linka do 28.12.2023.

Residence Grupa / Hotel Residence traži osobu na poziciji Recepcioner (m/ž). Mjesto rada je Zagreb – Dubrava. U opis posla ulazi prijava I odjava gostiju te izrada rezervacija i prodaja smještajnih kapaciteta „walk in“ gostima. Nužno je poznavanje engleskog jezika, a poznavanje drugih jezika smatrat će se prednošću. Prijavite se na link do 18.01.2024.

Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Specijalist grafičke pripreme (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Očekuju iskustvo rada u grafičkoj pripremi, prijelomu letaka i kataloga te suradnji s tiskarama. Nude stimulativna primanja, mogućnost stručnog usavršavanja i profesionalnog razvoj te onboarding program. Prijavite se putem linka do 15.01.2024.

Protekta d.o.o. traži osobu na poziciji Elektroničar sustava tehničke zaštite (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi posao na neodređeno vrijeme uz probni rok, višestruke edukacije u struci tehničke zaštite I mogućnost napredovanja. Opis glavng posla je instalacija i servis sustava tehničke zaštite. Prijave možete poslati na link do 15.01.2024.

Kling d.o.o. zapošljava na poziciji Ovlašteni inženjer građevinarstva (m/ž). Mjesto rada je Primorsko-goranska županija ili Zagrebačka županija. Radi se o poslovima projektiranja i stručnog nadzora u visokogradnji i niskogradnji. Nude mogućnost napredovanja is timulativna primanja. Prijavite se na linku do 25.12.2023.


PLIVA Hrvatska d.o.o. traži osobu na poziciji Radnik strojarskog održavanja (ž/m). Mjesto rada je Zagreb. U opisu posla se nalazi održavanje sredstava rada strojarske opreme farmaceutske proizvodnje u skladu s preporukama proizvođača i pravilima struke. Poslodavac omogućuje stimulativna primanja uz dodatke na plaću te kontinuirani rast I razvoj. Prijavite se na link do 01.01.2024.

Interaktivna zabava d.o.o. / Igrandia zapošljava na poziciji Voditelj sigurnosti I održavanja (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Osiguravate da tematski park ima sve potrebne resurse za rad i da su troškovi održavanja u okvirima prihvaćenih budžeta. Izrađujete plan održavanja i plan sigurnosti te organizirate ljude i brinete o pravovremenoj (de)montaži atrakcija i njihovom pravilnom puštanju u pogon. Prijavite se na link do 23.12.2023.

TŽV Gredelj d.o.o. Zapošljava na poziciji Čistač (m/ž). Osoba na ovoj poziciji će čistiti i održavati prostorije prema standardima, koristiti odgovarajuća sredstava i opremu za čišćenje te pratiti i upravljati zalihama potrošnog materijala za čišćenje. Mjesto rada je Zagreb. Prijavite se na link do 14.01.2024.

Knauf Insulation d.o.o. traži osobu na poziciji HR Generalist (m/ž). Glavna zadaća ove pozicije je provođenje i koordinacija procesa regrutacije, selekcije, zapošljavanja i uvođenja novih zaposlenika u radnu okolinu. Nude redovita konkurentna primanja uz prigodne isplate (regres, božićnica, uskrsnica, jubilarne nagrade, dar djetetu i sl.). Mjesto rada je Novi Marof. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na   link do 27.12.2023.

Europa 92 d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj prodavaonice (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik ili Zagreb. Nude se atraktivna početna plaća, bonusi I poticaji, plaćeni troškovi prijevoza te više dana godišnjeg odmora. Idealan kandidat ima SSS/VŠS (prednost trgovačko usmjerenje) te iskustvo u vođenju trgovine (poznavanje modnog asortimana je prednost). Prijavite se putem  linka do 28.12.2023.

Na posao.hr web-pageu razgledajte ostatak raznovrsne ponude. Sretno!


Komentari