ČUDOTVORNI NAPITAK: Smršavit ćete deset kilograma u mjesec dana

Instagram

Višak kilograma možete izgubiti ne samo povećanje fizičke aktivnosti i uravnotežene prehrane, nego i zahvaljujući vodi Sasi (Sassy). Nutricionistica Cynthia Sass donosi recept za koktel od krastavaca, limuna, mente i đumbira koji možete napraviti u trenu!

Borba s kilogramima postaje najveći problem tijekom ljetnih mjeseci. Svatko želi izgledati lijepo i dotjerano, a ne želi trošiti vrijeme na mukotrpno vježbanje. Ako spadate među “lijenčine” koje se nadaju čudu, onda je ovo prava stvar za vas, piše Dnevno.hr. Višak kilograma možete izgubiti ne samo povećanje fizičke aktivnosti i uravnotežene prehrane, nego i zahvaljujući vodi Sasi (Sassy). Nutricionistica Cynthia Sass donosi recept za koktel od krastavaca, limuna, mente i đumbira koji možete napraviti u trenu!

Ovdje je recept sassy vode koja topi masne naslage, a nadasve je ukusna i osvježavajuća.

Sastojci
-1 limun
-1 čajna žličica ribanog đumbira
-1 svježi krastavac
-10 listića svježe mente
-2l vode

Dobro operite krastavac i limun, te u bokal ulijte vodu. Nakon toga isjeckate limun na tanke kriške. Isto učinite s krastavcem. Što tanje, to bolje. Isjeckajte ili izribajte đumbir. Listovi mente ne moraju biti preveliki. Dodajte sve sastojke u vodu. Prekriti nečime i ostaviti da odstoji preko noći i piti tijekom sljedećeg dana. Može se konzumirati umjesto obične vode.

Ovo je jedan od najefikasnih dijetskih proizvoda s kojim za mjesec dana bez velikog napora možete izgubiti desetak suvišnih kilograma!



Komentari