U Zagreb dolazi moćan suparnik, Vukovi moraju biti u najboljoj formi: ‘Ovo će biti ključno’

Košarkaški okršaj (Foto: KK Cibona Ivana Dergez)

Košarkaški klub Cibona ugostit će momčad Krke iz Novog Mesta u sklopu četvrtog kola AdmiralBet ABA Lige. Utakmica će se održati u srijedu, 9. listopada, u Draženovom domu s početkom u 20:00 sati.

Trener Cibone, Chris Thomas, istaknuo je važnost nadolazeće utakmice i naglasio da Krka predstavlja ozbiljan izazov. “Svi smo izuzetno uzbuđeni zbog izazova koji nas očekuje u srijedu navečer. Krka je momčad koja je izuzetno dobro vođena i temeljito pripremljena. Riječ je o talentiranoj ekipi prepunoj šutera, pa ćemo morati biti maksimalno čvrsti u obrani, posebno na vanjskim pozicijama”, komentirao je suparničku ekipu. 

Trener je rekao da će za ovaj okršaj ekipa morati biti u svom najboljem izdanju. “Naša fizička snaga, fokus i obrambena disciplina moraju biti na najvišoj razini. U napadu ćemo se nastaviti oslanjati na timsku igru i zajedništvo kako bismo igrali na visokoj razini”, izjavio je.

Chris Thomas s momčadi u Zadru (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

‘Podrška navijača će biti ključna’

Američki playmaker Cibone, Anthony “Cat” Barber, također bio je optimističan glede nadolazećeg okršaja. “Mislim da imamo dobre šanse za pobjedu. Sezona je bila puna izazova, ali ako pristupimo utakmici na pravi način, možemo izaći kao pobjednici. Podrška naših domaćih navijača bit će ključna, i uvjeren sam da ćemo biti spremni nakon treninga i priprema koje slijede”, komentirao je.

Nenad Bjelica vodi igrače Dinama na mini pripreme pred vruću jesen


Cibona poziva sve navijače da dođu u Draženov dom u srijedu u 20:00 sati i pruže podršku
Vukovima s Tuškanca. Prodaja ulaznica započinje dva sata prije početka utakmice, a ulazak u dvoranu bit će moguć najranije sat vremena prije početka. Za sve koji nisu u mogućnosti prisustvovati uživo, prijenos utakmice mogu pratiti na ArenaSport kanalu.


Komentari