Talijanski insajder tvrdi: Sve je gotovo, Brekalo je novi igrač Dinama, evo kada bi mogao zaigrati

Josip Brekalo (Foto Matteo Gribaudi/Guliver Image)

Ako je vjerovati pouzdanom talijanskom transfer-magu Fabriziju Romanu, Josip Brekalo dolazi u Dinamo. Slavni insajder iz svijeta nogometnih transfera na svojim je društvenim mrežama objavio financijske detalje posla.

Bila je to epska blamaža: Dinamu nakon bolnog šamara slijede nove nevolje, ovo nije dobro

Hrvatski reprezentativac na Maksimir stiže do kraja sezone, na posudbu iz Fiorentine. Dinamo će talijanskom klubu platiti 100 tisuća eura za posudbu, a tu su i dodatni bonusi. Još će 100 tisuća eura morati platiti Fiorentini u slučaju da Dinamo postane prvak, a dodatnih 200 tisuća otići će u smjeru Italije ako Dinamo sljedeće sezone ostvari plasman u skupine Lige prvaka.

Vijest je ovo koju još uvijek nisu potvrdila oba kluba. No, trebalo bi to postati službeno čim se sva papirologija potpiše. Dođe li, Brekalo sasvim sigurno neće zaigrati za vikend u utakmici protiv Istre u Puli, ali za dvoboj 4. veljače protiv Gorice na Maksimiru trebao bi biti spreman.

Josip Brekalo već je igrao u Dinamovom dresu (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Danas 25-godišnji Brekalo ponikao je u omladinskom pogonu Dinama u čijoj je prvoj momčadi debitirao 2015. godine. Osigrao je svega 11 službenih utakmica za Modre prije transfera u Wolfsburg za deset milijuna eura 2016. godine.


Wolfsburg je Brekala slao na posudbe u Stuttgart i Torino, a prošle godine u siječnju je prešao u redove Fiorentine s kojom je ugovorno vezan do ljeta 2026. godine.


Komentari