Spektakularno natjecanje na Trgu bana Jelačića: Najavljen je dolazak velikih imena

Natjecanje u skoku u dalj (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

U sklopu Boris Hanžeković memorijala i ove će se godine održati Zagreb City Challenge, atraktivno natjecanje u skoku u dalj na Trgu bana Josipa Jelačića, 6. rujna s početkom u 17:30 sati.

Dolazak u Zagreb potvrdile su Jasmine Moore, osvajačica brončane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu u skoku u dalj i troskoku, čiji je osobni rekord u dalju 7.03 metara, i Shanieka Ricketts, olimpijska doprvakinja u troskoku iz Pariza.

Na listi sudionica Zagreb City Challengea su i finalistice natjecanja u skoku u dalj na OI u Parizu Ackelia Smith i Alina Rotaru-Kottmann te prvakinja Azije Sumire Hata i prvakinja Balkana Milica Gardašević.

Natjecanje u skoku u dalj (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Najavljen spektakl

Uzimajući u obzir privremenu startnu listu, organizatori najavljuju spektakl s natjecateljicama iz samog svjetskog vrha.

Inače, ovo je 74. Boris Hanžeković memorijal, odnosno trodnevni atletski miting. Također, 7. rujna održat će se natjecanje u bacanju kugle, 10. Memorijal Ivana Ivančića, na bacalištu pokraj zagrebačkih fontana i Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

Zaključno, glavni dio mitinga održat će se 8. rujna na atletskom stadionu zagrebačkog Sportskog parka Mladost na Savi.


Gledatelje zabezeknulo zatvaranje Olimpijskih igara, mnogi pišu istu stvar: ‘Majko mila, što je ovo’


Komentari