Rudeš s trećim trenerom u sezoni traži prvu pobjedu: Na klupu sjeda bivši trener u Dinamovoj akademiji

Stadion Kranjčevićeva (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Bivši trener pionira Dinama, Ivan Mijač, novi je trener Rudeša. Mijač bi trebao voditi kadar do zimske stanke kada bi trebalo biti riješeno pitanje tko će voditi Zagrepčane u borbu za izbjegavanje ispadanja nakon samo jedne sezone u domaćoj nogometnoj eliti.

Mijač je ranije je radio u Rudešovoj nogometnoj školi, u koju je došao ljetos nakon što je otišao iz Dinama, gdje je bio trener pionirske momčadi.

Trening, NK Rudeš
(Foto: Ivana Nobilo / CROPIX)

Prijateljski dvoboj

Debi će imati u petak u prijateljskom dvoboju protiv mađarskog Zalaegerszega u ZTE Areni. U završnici prvenstva, s preostale četiri utakmice nakon međunarodne stanke, Rudeš je prvo gost u Gorici, zatim “domaćin” u Kranjčevićevoj cimeru Lokomotivi.

Treba im čudo, jer Rudeš je prošle godine uzeo naslov u drugoj ligi. Uprava je zatim iz nepoznatog razloga dala otkaz Davoru Mladini. Na klupu je tada sjeo Robert Prosinečki koji je osvojio jedan bod, a onda je Toni Golem uzeo još dva, ali nakon poraza od Istre 4:0 i on je dobio otkaz.

BIVŠI VATRENI NA PRAGU DINAMA: Karijeru mu obilježile ozljede, nada se povratku


Zanimljivo, Rudeš se odazvao i ovoj akciji te iskazao podršku prijevremeno rođenoj djeci i njihovim roditeljima te su se ujedno priključili akciji Udruge Palčić.

Dobra vijest iz Rudeša je i što je cijeli kadar na treninzima, pojedinci su dobili jedan dan poštede, ali na raspolaganju je cijela momčad te novi trener ima priliku odmah upoznati momčad.

Podsjetimo, Rudeš ima tri boda. Najbliži njima je Slaven Belupo koji bježi 11 bodova te Rudešu treba pravo čudo da ostanu u ligi.


Komentari