Pljušte komentari, procurili novi Dinamovi dresovi?: ‘Majko Božja…’

Utakmica Dinamo - Rudeš (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

U nedjelju, 07. srpnja, u 19:00 sati u parku Maksimir, kod velike pozornice održat će se predstavljanje novog dresa za sezonu 2024/25.

“Ove sezone, GNK Dinamo započinje novo poglavlje u suradnji s našim novim proizvođačem opreme, renomiranom britanskom markom Castore. Castore je poznat po svojoj kvaliteti i inovacijama u sportskoj opremi, te smo uvjereni da će naši igrači, kao i naši vjerni navijači, biti oduševljeni novim dresovima.

Na eventu u parku Maksimir očekuje Vas zabavan i edukativan sadržaj, glazbeni program i raznolike igre u kojima se možete okušati te osvojiti vrijedne nagrade. Šlag na tortu bit će dolazak nekolicine prvotimaca s kojima ćete s moći podružiti i fotografirati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GNK Dinamo (@gnkdinamo)


Pozivamo sve naše navijače da nam se pridruže na ovom eventu i prvi vide novi dres koji će naši igrači nositi u nadolazećoj sezoni.

Bit će to izvrsna prilika za zajedničko druženje, fotografiranje, razmjenu iskustava te naravno, izražavanje podrške našem klubu uoči borbe za trofeje u novoj sezoni”. poručili su iz GNK Dinamo.

Marko Pjaca u velikom povratničkom intervjuu : ‘Bit će ovo jedna lijepa sezona’

Procurili dresovi

A na stranici  Prva¹ Hrvatska Liga na Facebooku objavili je fotografije plavog i žutog dresa za koje se tvrdi da su domaća i gostujuća garnitura.

Prvi je dres modre boje s debljim tamnim dijagonalnim klinijama i bijelim V-izrezom, a gostujući flourescentno žuti s tankim crnim uspravnim linijama. Na oba dresa je na prsima otisnut logo novog generalnog sponzora hrvatskog prvaka.

“Nadam se da je ovo zajebancija”, “Ovo više izgleda kao trening dres, a i za to je ružan”, “Majko Božja… Tak nest ružno dugo nismo imali”, “Paaaaa..nije im nešto baš”, nizali su se komentari.

Za bolji prikaz dresova i potvrdu njihova izgleda treba pričekati još nekoliko sati.

Dresovi. (Foto: Screenshot)


Komentari