VUJOVIĆ I MANDALINIĆ PROVELI DAN U REMETINCU: Provjerite kako je prošao susret sa zatvorenicima

YouTube

Susreli su se s oko stotinu zatvorenika, uglavnom mlađe dobi.

Veselin Vujović, trener rukometnog kluba PPD Zagreb i igrač Stipe Mandalinić proveli su dan u zagrebačkom zatvoru Remetinec. Tamo su došli na poziv zatvorenika koji imaju svakoga mjeseca pravo zatražiti od jedne javne osobe posjetu. Ovoga puta zatvorenici su poželjeli vidjeti baš dvojac iz PPD-a Zagreb. Vuju i Stipu je dočekao upravitelj zatvora pa ih kratko poveo u obilazak, a potom su se uputili na razgovor sa zatvorenicima. U razgovoru su sudjelovali uglavnom mlađi zatvorenici njih oko stotinjak, prenosi Večernji.

“Pa recimo da već imam nekog iskustva kada je riječ o ovakvom tipu posjeta. Bio sam tako gost jednog zatvora kao igrač Metaloplastike, ali i Barcelone. Nego, ono što me posebno iznenadilo jest koliko ti dečki znaju o rukometu. Bilo je tu i nekih taktičkih pitanja o igri hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Poljskoj. Poslije sam čuo da je jedan od onih koji je postavljao najviše pitanja bivši rukometaš koji uskoro izlazi”, rekao je trener Vujović, koji je u nekoliko navrata dobro nasmijao zatvorenike.

“Nadam se da smo im svojim dolaskom malo razbili svakodnevicu”, istaknuo je Vujović.

Mandalinić je govorio o svojim rukometnim početcima, ozljedama i pozivu u repku.

“Imam osjećaj da mi se sve dogodilo jako brzo, dolazak u Karlovac, pa u PPD Zagreb, pa poziv u reprezentaciju i igranje na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj 2013. godine. Sve mi je bio kao san, kao bajka, a onda se dogodila ozljeda koja me brzo spustila na zemlju. Kada sam se drugi put ozlijedio, mislio sam da je gotovo s mojim rukometom. Onda sam si rekao da ne smijem odustati, da se moram boriti do kraja. I evo me, opet sam tu, na parketu, među svojim dečkima”, kazao je Mandalinić koji je odnedavno opet član reprezentacije.


Vuja i Mandalinić su na rastanku zatvoru poklonili dres s potpisima svih igrača PPD Zagreba, a on će biti izložen u sobi za sastanke.


Komentari