MISLILI STE DA SU MUŠKARCI GRUBI? Pogledajte što vaterpolistice rade jedna drugoj pod vodom! (VIDEO)

Screenshot

Kod muškaraca znamo kako to ide i gdje najviše boli, ali kako to ide kod cura, to je mnogima enigma.

Hrvatska trenutno u Beogradu igra Europsko vaterpolsko prvenstvo, a na prestižnom natjecanju sudjeuluju i muška i ženska reprezentacija. Znamo dobro kako je vaterpolo jedan od najgrubljih sportova na svijetu, a mnogi toga nisu ni svjesni jer se vrlo rijetko na televiziji prikazuju podvodne bitke vaterpolista.

Ono što mi vidimo jesu uglavnom ruke i glave sportaša kada imaju loptu, no ono što ne vidimo jesu prljavi i nesportski potezi koji se događaju pod vodom kako bi se protivnik zaustavio. Ima tu stvarno svega, od grebanja, štipanja, navlačenja gaćica, udaranja po međunožju. Kod muškaraca znamo kako to ide i gdje najviše boli, ali kako to ide kod cura, to je mnogima enigma.

Mnogi bi pomislili kako je ipak riječ o nježnijem spolu i kako se cure barem malo štede pod vodom, ali to zapravo i nije baš tako. Iako ovaj video ne datira s ovoga prvenstva, on pokazuje kako su djevojke zapravo jako prljave igračice i kako pod vodom rade puno gore stvari od muškaraca. Od potapanja i udaraca u glavu, gušenja, navlačenja i udaranja po grudima pa sve do izrazito bolnog natezanja za kostim. Ovo je samo još jedan dokaz kako je ovo jedan od najtežih i najgrubljih sportova uopće, a to očito vrijedi za oba spola.



Komentari