Zdravko Mamić novinarki: ‘Ti si jedno smeće. Smeće jedno malo’

Foto: YouTube/ TV1

Bivši izvršni dopredsjednik Dinama,Zdravko Mamić, održao je medijsku konferenciju iz Međugorja. Na konferenciji je Mamić govorio o svojem sudskom procesu kojeg je ponovo pokuašo osporiti, govorio je o aferi SMS, a tek je na kraju konferencije, kada su na red došla pitanja, Mamić održao novi prostački ‘show’.

Prvo se Mamić pohvalio kako je u svojem novom utočištu postao još veći vjernik, kako zna sve krunice i molitve, redovito moli i posvećuje se sebi, a onda je krenulo. Novinarka Dea Redžić počela je proputivati Mamića ima li dokaze da je sud pogriješio u slučajevima aneksa ugovora Modrića.

“Vi ste posebno bila aktivna u praćenju suđenja, ali jasno je utvrđeno da nije dokazano bilo što od toga što se meni stavljalo na teret. Jedino ako mi hoćemo ovdje raditi suđenje za suđenje. Hoćete da vam dam iskaze Modrića i Lovrena? Vi pitate gluposti, nije teret dokazivanja na meni. Što mene pitate, sud nije dokazao”, krenuo je nešto blaže Mamić.

“Što vi smatrate, je li ovo što ste vi i Modrić napravili legalno”, inzistirala je novinarka.

“Zar nemate malo mozga? Čekaj malo. Kaže se da sam ja oštetio Dinamo za toliko i toliko novaca. Zašto ne napišeš gdje je 28 milijuna? Napiši to i ja ću progutat tvoja govna. Gdje je 28 milijuna kuna? Kod Modrića i Lovrena. Ili smo mi svi u djelu ili nismo u djelu. Ja sam dovoljno puta objasnio koliko je to zloupotreba”, pojačao je Mamić izričaj.

I onda je počeo vrijeđati nakon što je novinarka krenula dalje propitivati slučaj.


“Ti si jedan pokvareni monstrum, pokvareno đubre. Kako te nije sram, ja ti pročitam presudu, kako te nije sram. Ja ti zabranjujem da više govoriš. Ti si jedno smeće. Smeće jedno malo. Maloprije sam ispričao da sam predao sve o Vargi DORH-u, sve sam vam pokazao”, govori Mamić povišenim tonom.

Novinarka ne odustaje, a onda slijedi novi val. “Ti si mućak. Nisi ti hrvatsko novinarstvo. Napravila si me neželjenim čovjekom”, završio je Mamić.

Piše Bruno Herljević


Komentari