THOMPSON POBJESNIO ZBOG NEREDA: Huliganima objasnio što su zapravo napravili Hrvatskoj (VIDEO)

Facebook

Nakon utakmice se tako oglasio i vjerojatno najpopularniji pjevač u Hrvatskoj, Marko Perković Thompson i to s kakvom porukom…

Reakcije na huliganske orgije koje je izvela šačica takozvanih boraca protiv HNS-a, Mamića, Šuker i tko zna koga još, se ne stišavaju. Nakon utakmice se tako oglasio i vjerojatno najpopularniji pjevač u Hrvatskoj, Marko Perković Thompson. Njegova pjesma, “Lijepa li si”, svojevrsna himna navijača i igrača, ali u utakmici s Češkom ti su se huligani pobrinuli da Hrvatska u očima svijeta, a i nas samih ne izgleda baš lijepo.

Stoga se pjevač odlučio oglasiti putem svojeg Facebook profila na kojem je huliganima poslao jedinstvenu poruku i to tako što je citirao jednu od svojih najpopularnijih i najljepših pjesama, “E moj narode”. Thompson je huliganima jasno poručio što su zapravo napravili citirajući stih:

“Od vremena još od Krista

Nova lica, scena ista

Vražje sile se trude


Da nas ne bude…”.

Kako smo ranije pisali svoje osude huliganskih ispada na utakmici Hrvatske i Češke, objavili su, također na društvenim mrežama, voditeljica  koji se obratio huliganima suznih očiju.

“Je li ovo zaslužio ijedan od njih jedanaestorice koji su bili na terenu ekipe države koje si ti dio, bijedniče? Sram bi te moglo biti da su ti roditelji usadili taj osjećaj u tebe!
Bravo za tebe”, a podržalo ga je skoro 35.000 ljudi.

>>> NE JENJAVAJU REAKCIJE NA HULIGANSKE NEREDE: Luka Bulić i Antonija Blaće ‘razvalili’ komentarima (FOTO)


Komentari