Preokret na Maksimiru: Josip Brekalo na korak od Dinama, čeka se rasplet velikog posla

Josip Brekalo već je igrao u Dinamovom dresu (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Josip Brekalo ipak dolazi u Dinamo! Informacije su to koje dolaze iz Italije, a čitav posao već se krenuo raspetljavati. Povratnik u redove hrvatske nogometne reprezentacije tako bi Fiorentinu ipak mogao zamijeniti zagrebačkim klubom.

Dinamovi Japanci i Francuzi zapjevali purgersku himnu: Ovo će vas nasmijati do suza

Fiorentina se, prema napisima talijanskog lista La Nazione okrenula dovođenju urugvajskog krilnog napadača Briana Rodrigueza. Ovaj će ofenzivac meksičkog kluba America stići u Firencu kao novo pojačanje na poziciji koju igra i Brekalo. Potpisom Rodrigueza Brekalo će moći otići u Dinamo.

Podsjetimo, Brekalo je u kombinacijama za dolazak na Maksimir bio još prije dva-tri tjedna. Tada se pisalo o tome da je njegov dolazak pitanje dana, a onda su se sve strane malo ohladile. Fiorentina je htjela od Dinama dobiti odštetu za posudbu do kraja sezone, usto što bi Dinamo pokrio i Brekalovu plaću do lipnja. Dinamo je u međuvremenu na lijevo krivo doveo Arbera Hoxhu iz Slaven Belupa.

Josip Brekalo stiže u Dinamo (Foto: Darko Tomas / CROPIX)

Talijani dakle, tvrde da je posao s Brekalom nadomak realizacije. Čim Rodriguez potpiše za talijanskog velikana, Brekalo bi trebao krenuti prema Zagrebu. Još nije poznato ništa glede detalja oko novog posla s Brekalom, a više informacija trebalo bi eterom prostrujiti u sljeećim danima.



Komentari