POTEZ OČAJNIKA ILI? Hajduk uoči derbija s Dinamom povukao drastičan potez!

Facebook

Jesu li napokon prešli s kukanja na djelo?

Ožujak je rezerviran za Vječni derbi, ali jednako tako je rezerviran za prepucavanja plavog i bijelog tabora. Hajduk trenutno proživljava vrhunac svoje drame koja je kulminirala proteklog vikenda nakon utakmice s Lokomotivom. Naime, činjenica jest kako je Hajduk teško zakinut u toj utakmici, barem za jedanaesterac i za dva crvena kartona koja su trebali dobiti igrači Lokomotive, Leko i Andrijašević. Na koncu Hajduk je izgubio i zaradio relativno opravdani crveni karton, a ostao im je gorak okus u ustima jer je time (ne)službeno za njih gotova utrka za prvenstvom.

Kako bi osigurali i istjerali pravdu, Hajdukovci su napravili potez očajnika ili poduzeli mjere predostrožnosti, zavisi kako gledate na to. Naime, šuška se kako se čelnici Hajduka spremaju predati zahtjev da utakmice s Dinamom, koje će se igrati u ožujku, sude strani suci. Premda su šanse da se ovo ostvari, vrlo male ili gotovo nikakve, Hajduk je time valjda svijetu želio poručiti kako je nešto definitivno trulo u HNL-u.

Ovakav drastičan potez napravio je i Dinamo prije otprilike sedam godina kada je poslao isti zahtjev, ali nije prošao jer nije ostvaren kvorum. Slična situacija vjerojatno sada čeka i Hajduk, a utakmice, koje su na rasporedu 16. ožujka (Kup) i 19. ožujka (HNL), vjerojatno će suditi neko dobro nam poznato lice, na primjer, Bruno Marić.



Komentari