NAPRAVIO KRAVAL U EURO LIGI: Pogledajte Bebekov ‘show’ zbog kojeg je skoro dobio batina (VIDEO)

Screenshot

Bebek je prvo donio odluku i dosudio sporan penal za Bragu u 67. minuti susreta koja je razbjesnila Turke, a do kraja susreta još im je podijelio i dva crvena kartona.

Hrvatski sudac Ivan Bebek napravio je pravi kraval na utakmici osmine finala Europske lige između Brage i Fenerbahcea. Bebek je prvo donio odluku i dosudio sporan penal za Bragu u 67. minuti susreta koja je razbjesnila Turke, a do kraja susreta još im je podijelio i dva crvena kartona, zbog jednog je Bebek skoro dobio i batina od igrača Fenera. Bebek je dosudio penal u krucijalnom trenutku, a Braga je njima povela s 2:1 i time si osigruala prolaz dalje. Utakmica je na koncu završila s visokih 4:1, ponajviše zbog iznerviranih Turaka.

“Sudac je bio beskoristan, grozan. Prvi su nam gol zabili iz zaleđa, a jedanaesterac i crveni karton nepostojeći! Razbjesnio nas je i nismo se poslije toga više mogli kontrolirati. Nevjerojatno je da se takvo suđenje događa na ovoj razini natjecanja!”, rekao je trener Fenerbahcea Vitor Pereira i zaključio, “Danas je Braga imala najboljeg suca na svijetu”, prenosi goal.com.

Vratar Fenera, Volkan Demirel, istaknuo je kako je Bebek bio očajan i kako dosuđeni jedanaesterac nije postojao. “Sudac je bio očajan, pa to nema veze s jedanaestercem. Potom smo izgubili kontrolu i moji su suigrači radili nešto što nisu smjeli, ali ponekad se teško kontrolirati”, kazao je vratar turske momčadi.

https://www.youtube.com/watch?v=t547Tzpwyck

 


Komentari