NAKON OVOGA, JOŠ ĆETE GA VIŠE VOLJETI: Zbog Perišićeve nove frizure, gore društvene mreže (FOTO)

Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon broja 4 i Hrvatske, Perišić na glavi ima – OVO! 

Trenutno jedan od najboljih igrača na Euru 2016. godine, Ivan Perišić, osim maestralnim golovima i energiji koja na nogometnom terenu doslovno pršti na sve strane, ovaj put pripremio je novo iznenađenje za sve svoje fanove.

Naime, nakon što je oduševio frizurom čiji je motiv bio inače njegov broj na dresu te sama Hrvatska, hrvatski reprezentativac otišao je korak dalje. Nakon što je najavljeno kako će u u utakmici protiv Portugala Vatreni istrčati u legendarnim ‘kockastim’ dresovima, Perišić je isti takav motiv preslikao na svoju kosu.

13522391_594245387402525_762623142_n
Facebook

”Za nijedan klub on nece igrati kao sto igra za reprezentaciju…svaka čast Ivane!”, samo je jedan od komentara oduševljenih navijača koje je nova Perišićeva frizura, dobro nasmijala.

Svi su ludi za Perišićem

I prije početka Eura za Perišića je zanimanje pokazivao Chelsea čiji se novi trener i aktualni talijanski izbornik Antonio Conte doslovno zaljubio u ovog nogometaša zbog njegovih igara u dresu milanskog Intera.

Prema navodima Tuttosporta, interes londonskog kluba nije se stišao, ali Chelsea sada ima i jaku konkurenciju pa se tako spominju se Liverpool, Manchester United i Paris Saint-Germain, a katalonski dnevni listSport navodi da Barcelona vidi Perišića kao alternativu ako ne uspije dovesti španjolskog reprezentativca i bivšeg člana Nolita.


Međutim, sve je izglednije da neće uspijeti jer Nolita u Manchester Cityju želi Pep Guardiola i čini se kako je ovaj transfer blizu svog ostvarenja…

>>> #CRO, #EURO2016, #PERIŠIĆJEZAKON: Skromnost, poniznost, upornost i – igrajte TIMski!

>>> JE LI ITKO ZAPAZIO OVAJ DETALJ? Španjolac napao Jedvaja, ali onda se pojavio Perišić! (VIDEO)


Komentari