OBJAVILA VRLO ZANIMLJIVU FOTKU: Što nam to želi poručiti preljepa Izabela Andrijanić?! (FOTO)

Izvor: Instagram

Fotografije koje je objavila na svojemu Instagram profilu izazvale su brojne reakcije kod obožavatelja.

Mladome i talentiranom veznjaku hrvatske nogometne repke i Real Madrida, Mateu Kovačiću, sve bolje ide na terenu, ali mu sve bolje ide i u ljubavnom životu. Otkako je ostvario svoj san i došao u Madrid prošloga ljeta, Kovačić se preporodio i nametnuo novome treneru Zidaneu pa je tako već skoro standardni igrač u prvoj ekipi. Sve je to očito potaklo Kovačića da postavi svojoj dugogodišnjoj djevojci, zagrepčanki Izabeli Andrijanić, sudbonosno pitanje. Iako to nisu priznali javnosti, nisu se baš ni potrudili zamesti tragove.

Naime, na svojemu Instagram profilu Izabela je objavila fotografiju na kojoj pomalo sramežljivo pozira s novim, ogromnim prstenom. Pratitelji su ih zasuli pitanjima, a Izabela je dala samo tajnovit odgovor emotikonom u obliku srca. Druga natruha da se bliži svadba jest i iznenadan posjet Kovačićeve obitelji koja je prošloga tjedna boravila u Madridu.

Par je u vezi već šest godina, a upoznali su se još u srednjoj školi. Izabela je pratila Matea na svim njegovim angažmanima, pa je tako prije Madrida s njim živjela i u Milanu.

❤️

Fotografiju objavljuje Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic)


Ako još netko ima sumnje da su glasine o novom bračnom paru lažne, Izabela se svojom drugom objavom namjerno ili slučajno, izlajala. Objavila je sliku na kojima se druži s Mateovim sestrama i uz objavu napisala, “Sa svojim šogoricama”.

50’s with my šogies ???????????? #tommymels ???????????? Fotografiju objavljuje Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic)


Komentari