E TO JE PRAVA SRČANOST: Srna emotivnom porukom razgalio suigrače i navijače (FOTO)

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Malo tko bi nakon takve obiteljske tragedije uopće pomislio vratiti se, ali Srna je još odlučniji u toj namjeri, a njegova poruka zapravo govori sve.

Za ovako nešto stvarno morate biti srčani, a kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Darijo Srna, pokazao je kako njemu srčanosti ne nedostaje. U nedjelju je saznao da mu je preminuo otac, Uzeir, koji se dugo borio s teškom bolešću, saznao je to nakon utakmice i odmah otputovao u Metković na posljednji ispraćaj. Ne treba naglašavati kako je sahrana, kao i svaka uostalom, bila izuzetno teška, emotivna i tužna, a malo tko je zapravo očekivao da će se Srna vratiti u kamp.

Ipak, Srna se vratio i još će k tome vjerojatno zaigrati u odlučujućoj utakmici s Češkom za prolaz u nastavak natjecanja. Malo tko bi nakon takve obiteljske tragedije uopće pomislio vratiti se, ali Srna je još odlučniji u toj namjeri, a njegova poruka zapravo govori sve. “Protiv Češke ću dati sve od sebe kako bi postigao gol za svog oca”, kazao je Srna.

Kako se može vidjeti, navijači su ostali razgaljeni Srninom porukom, a zanimljivo je kako su i igrači dodatno motivirani za bolji nastup, ne samo zato što je ova utakmica odlučujuća, već zato što, kako tvrdi izbornik Čačić, zbog svog kapetana žele odigrati što bolje.

>>> SRNA JE LJUDINA KAKVE NEMA: Čačić otkrio što mu je rekao na očevom pogrebu…


>>> NEVJEROJATNI DETALJI IZ ŽIVOTA UZEIRA SRNE: Četnici su mu ubili obitelj, a jedan detalj posebno je potresan…

>>> ČAČIĆEVA ‘NEMORALNA’ PONUDA VATRENIMA: Ako se pobijedi Češka, cijela ekipa će se…


Komentari