DINAMO KAZNIO ĆORIĆA poprilično iznenađujućim iznosom

Facebook

Ovo je vjerojatno znak kako Mamić svim silama želi zadržati Ćorićev status prvotimca i izbjeći prisilan odlazak, a prisilan odlazak, to jest zahtjev igrača za stavljanje na transfer listu, značio bi za Dinamo puno manji iznos odštete.

Dinamo je odlučio Antu Ćorića kazniti s 10 tisuća eura, doznaje goal.com. Kaznu su i ranije najavljivali, ali nitko nije očekivao da će kazna biti ovako mala s obzirom da su prijašnje kazne za kršenje klupskih propisa sezale i preko 100 tisuća eura, što implicira kako bio ovako mala kazna mogla biti očajnički potez. Ovo je vjerojatno znak kako Mamić svim silama želi zadržati Ćorićev status prvotimca i izbjeći prisilan odlazak, a prisilan odlazak, to jest zahtjev igrača za stavljanje na transfer listu, značio bi za Dinamo puno manji iznos odštete. Podsjetimo, Ćorić je prije nekog vremena izjavio kako želi otići iz kluba jer je nezadovoljan tretmanom i odnosima s klupskim rukovodstvom.

Zoran Mamić je danas na konferenciji za medije izjavio kako je razgovarao s Ćorićem i prenio mu kako će biti kažnjen te kako ga vraća u prvu momčad. “Kazna je financijska i on je zna. Razgovarao sam s njim jučer, pitao ga je li spreman igrati za Dinamo i on je rekao da je i da će ako dobije priliku dati sve od sebe. Kada i koliko će igrat ćemo vidjeti, ali mi smo odmah nakon što se to dogodilo jasno rekli da smo spremni boriti se za Antu Ćorića i da želimo da on svojim igrama uveseljava naše navijače”, kazao je Mamić.

>>> PRIJETI LI DINAMU EGZODUS? Snovi se rasplinuli u hipu

>>> DRAMA U DINAMU: Klub gubi na svim poljima, kada će MAMIĆI konačno preuzeti odgovornost?


>>> HRVATI POSTAJU MANJINA: U Dinamu sve više nekvalitetnih stranaca, upitna budućnost reprezentacije!


Komentari