Modrić u suzama nakon utakmice: ‘Nogomet je ponekad okrutan, nismo zaslužili’

Kapetan Luka Modrić (Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

Hrvatska nogometna reprezentacija doživjela je šok u utakmici posljednjeg 3. kola skupine B Europskog prvenstva. Iako su Vatreni vodili golom Luke Modrića protiv Talijana od 55. minute, primili su gol u osmoj minuti sudačke nadoknade za konačnih 1:1.

Španjolska je nakon 1:0 pobjede nad Albanijom prva u skupini, Italija druga sa četiri boda, čime je osigurala ogled osmine finala protiv Švicarske, u subotu od 18 sati. Hrvatska je treća s dva boda i mora čekati rasplet po skupinama do kraja.

Nakon utakmice prvi se oglasio Luka Ivanušec. “Jednostavno sam prazan i ne znam što bih rekao. Teško mi je išta reći, razočarani smo. Ne znam što se dogodilo, jednostavno ne znam. Bila je lopta kroz sredinu, čovjek pogodi nemoguće”, rekao je utučeni Ivanušec.

Luka Modrić nakon utakmice (Foto: Screenshot/HRT)

Modrić u suzama

Nakon toga se obratio kapetan Luka Modrić. “Ne znam što vam reći. Nogomet je ponekad okrutan, ali što je tu je. Nismo zaslužili ovaj gol, a ne znam gdje je sudac našao produžiti osam minuta. Navijači su uviijek iza nas, znali smo to. Hvala im. Žao mi je što nije bila pobjeda da odemo u drugi krug. Teoretski imamo šanse, ali nama se nikad nije poklopilo. Nogomet je ponekad okrutan, vidjelo se to i danas”, izjavio je Modrić.

Modrić je odgovorio i na pitanje o svojoj budućnosti u reprezentaciji. “Vidjet ćemo je li vrijeme za oproštaj, nije sad za tu priču”, rekao je kratko kapetan Vatrenih.

Oglasio se i Marin Pongračić. “Jako razočaravajuće je primiti ovakav gol u zadnjoj minuti. Jako tužno i žalosno. Imali smo želju od početka, ali bili smo bezopasni. U drugom dijelu smo se popravili, zabili smo, ali onda na kraju eto. Ne smije nam se dogoditi da primimo gol u zadnjim trenucima. Za mene je nevjerojatno da je bilo osam minuta sudačke nadoknade. Ne znam gdje ih je vidio. Ali na kraju smo opet mi krivi jer nam se igrač prošetao kroz sredinu. Naravno da ne možemo biti zadovoljni, nikako ne možemo biti zadovoljni”, rekao je Pongračić.


Za Hrvatsku još nije sve gotovo: Evo što se mora poklopiti da Vatreni prođu dalje


Komentari