Modrić ‘poludio’ zbog pitanja novinara i demonstrativno napustio konferenciju: ‘Daj, idem ća’

Modrić napustio konferenciju za medije (Screenshot: TikTok)

Nakon što je Hrvatska u drugoj utakmici Europskog nogometnog prvenstva remizirala s Albanijom, izjave za novinare davao je kapetan reprezentacije Luka Modrić, koji je zbog jednog pitanja španjolskog novinara demonstrativno napustio konferenciju.

“Novinar je pitao Modrića hoće li odlučujuću utakmicu Hrvatske igrati mlađi ili stariji”, navodi se na X profilu navijača Reala Madrid Xtra.

Nakon što je čuo pitanje, Modrić je odlučio prestati s davanjem izjava.

“Daj, idemo ća, ono”, rekao je i otišao.

@trollgol1 #hamburg #foryou #fypage #foryoupage #fyp #lukamodric #modric #vatreni #croatia #albania #uefa #europeanchampionship ♬ original sound – trollgol

Jeličić: Treba stvari nazvati pravim imenom

Što se tiče odgovora na pitanje tko treba početi protiv Italije, to je bila tema i drugdje. Među ostalima, svoj pogled dao je Joško Jeličić, poznati komentator, a ranije i poznati igrač sredine terena, koji je imao jasnu poruku govoreći o Luki Modriću u studijskoj emisiji HTV-a.


“Imamo sadašnjost i budućnost, to je bilo drugo poluvrijeme. Treba stvari nazvati pravim imenom.

Utjecaj Luke Modrića mora biti puno veći izvan travnjaka nego na travnjaku. Luka na ovoj razini ne može svaka tri ili četiri dana igrati utakmice. Lukino je pravo reći da nema poštede ako želi igrati, ali onda nema poštede ni u ovoj analizi”, rekao je Jeličić.

Jedna reprezentacija zbog Hrvatske zaprijetila povlačenjem s Eura: ‘Želimo drakonske kazne’


Komentari