Kolinda iznenadila potezom uoči utakmice, poslala poruku: ‘Danas na putu’

Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

Hrvatsko navijačko ludilo zahvatilo je Leipzig gdje će se večeras s početkom u 21 sat odigrati utakmica 3. kola skupine B Europskog prvenstva između Hrvatske i Italije. Atmosfera je već užarena, a crveno-bijeli kvadratići preplavili su središte Leipziga.

Naime, ulog je ogroman, plasman u osminu finala Europskog prvenstva kojeg će Hrvatska osigurati pobijedi li Italiju. Nakon skoro 100 tisuća hrvatskih navijača na ulicama Berlina, oko 30 tisuća u Hamburgu, u Leipzigu se očekuje oko 40 tisuća hrvatskih navijača. Ostaje za vidjeti koliko će ih biti na samome stadionu.

Podsjetimo, već sinoć je bilo ‘vatreno’ u gradu. U trenucima dok je cijela Njemačka sa strepnjom pratila hoće li ‘elf’ uspjeti izjednačiti protiv Švicarske i tako osvojiti prvo mjesto u skupini A, hrvatski navijači su slavili u središtu grada kao da su ‘Vatreni’ već izborili osminu finala.

Jasna poruka bivše predsjednice (Foto: Instagram)

Poslala jasnu poruku

Povodom ogleda protiv Talijana na Instagramu se oglasila i bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović. Vatrena navijačica hrvatske reprezentacije poslala je jasnu poruku izabranicima Zlatka Dalića uoči utakmice odluke.

“Danas na putu iz Budimpešte u London, ali uvijek uz vas i s vjerom uz vas Vatreni! Samo hrabro i odlučno do pobjede večeras!”, napisala je Grabar Kitarović uz fotografiju u hrvatskom dresu. Da su bivšu predsjednicu ipak očekivali na stadionu istaknuo je dio navijača u komentarima, a manji dio njih spominjao je i izdaju.

Također, u 17 sati u Leipzigu je najavljeno i razvijane velike navijačke zastave koja s ekipom iz Crikvenice nastavlja svoj put s reprezentacijom na europskim i svjetskim stadionima. Među hrvatskim navijačima vlada veliki optimizam usprkos činjenici da su u prva dva kola osvojili svega jedan bod u utakmicama protiv Albanije i Španjolske.


Hrvati preplavili Leipzig: Posebno se ističe jedna kategorija navijača, stigli su iako na stadion neće ići


Komentari