Insajder otkrio koliko će Dinamo platiti Marka Roga: Klub poslao poruku navijačima

Marko Rog. (Foto: Damir Krajac/CROPIX)

Bivši hrvatski reprezentativac Marko Rog vratio se u Dinamo na posudbu iz Cagliarija. S talijanskim je klubom dogovorena posudba duga 12 mjeseci, a vjeruje se da bi Rog za Modre mogao zaigrati krajem ožujka ili početkom travnja.

Naime, ovaj 28-godišnji veznjak ima ogromnih problema s ozljedama i u zadnje je četiri godine je zbog teških ozljeda koljena propustio čak 105 utakmica.

Otkriveni najnoviji detalji

Talijanski stručnjak za transfere Lorenzo Lepore otkrio je sada najnovije detalje vezane uz posao koji je sklopljen između Dinama i Cagliarija. Navodi se kako Dinamo zbog aktualnog Rogovog zdravstvenog stanja, dakle ozljede koljena, neće plaćati ništa Cagliariju sve do lipnja, a nakon toga bi trebao Rogu plaćati polovicu njegove plaće.

Drugu polovicu plaćat će talijanski klub. Prema nekim izračunima, hrvatski bi prvak trebao platiti oko 300.000 eura bivšem veznjaku Napolija i Seville.

Marko Rog.
(Foto: Damir Krajac/CROPIX)

Apel iz Dinama

U Dinamu se nadaju da će igrač s 21 nastupom u dresu hrvatske reprezentacije u njihovim redovima uspjeti oživjeti karijeru i vratiti se izdanjima koji su mu i donijeli dres Vatrenih. Dakako, tome se nada i sam Rog.

A pred aktualnim hrvatskim prvakom koji se ove sezone jako muči u HNL-u, gostovanje je kod Betisa u Sevilli u prvoj utakmici 1/16 finala Konferencijske lige. Utakmica je na rasporedu u četvrtak u 21h, a Dinamo je pozvao svoje navijače da ne putuju na ogled s Betisom.


Dinamo iz Italije doveo veliko pojačanje: ‘Pamtimo ga po silnoj energiji’

UEFA je ranije zabranila navijačima zagrebačkog kluba ulazak na europske stadione ove sezone zbog velikih nereda iz Atene koji datiraju iz kolovoza prošle godine, a u kojima je ubijen jedan navijač AEK-a.

“Podsjećamo kako je krovna europska nogometna organizacija UEFA donijela odluku da gostujućim navijačima neće biti dopušten ulazak na stadion. Iz tog razloga upućujemo molbu i apel navijačima Dinama da se pridržavaju pravila, poštuju odluku UEFA-e i ne putuju u Španjolsku”, objavili su iz Dinama.


Komentari