Hrvatska legenda dobila neočekivanu pljusku, s ovim su definitivno pretjerali

Šime Vrsaljko (Foto: Jure Miskovic / CROPIX)

Osvojio je srebro na SP-u u Rusiji, bio jedan od predvodnika slavne generacije Vatrenih. Poznata je njegova fotografija kako leži na hrvatskoj zastavi nakon plasmana u finale Mundijala. Šime Vrsaljko, donedavni hrvatski reprezentativac dosegnuo je svjetske nogometne vrhunce.

No, talijanski list Gazzetta dello Sport našao je za njega mjesto u negativnim rubrikama. Konkretno, Vrsaljko je označen kao jedan od najvećih promašaja u redovima Intera. Milanski klub bio mu je adresa jednu sezonu (2018/19) kada je bio na posudbi iz madridskog Atletica.

Novac razorio obitelj slavnog košarkaša: Luka je tužio vlastitu majku, a onda se dogodio preokret

U Interu je zbog problema s ozljedom koljena u čitavoj sezoni upisao svega 13 nastupa u svim natjecanjima. Gazzetta ga je uvrstila na poziciju desnog beka kada je sastavljala momčad najgorih pojačanja Intera od 2000. do danas.

Kanta

Talijani takve “flopove” nazivaju, doslovno – kantom. Riječ “bidone” koristi se u talijanskom jeziku kako bi se igrača od kojeg se puno očekivalo opisalo kao onoga koji je podbacio u jakoj sredini. Nedvojbeno je da su od Vrsaljka očekivali više, no je li ga baš bilo pravedno postaviti u ovu kategoriju? Dojma smo da i nije. No, 6.5 milijuna eura, koliko je koštala njegova posudba iz Madrida, očito je presudilo da se nađe u toj rubrici.


Evo kako izgleda najgora momčad sastavljena od promašenih pojačanja (bidone) od 2000. do danas.


Komentari