GOLUŽA U SUZAMA: ‘Kao dijete me primio u reprezentaciju, jako mi je teško…’

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Slavko Goluža je jedan od onih koji je sa preminulim Zlatkom Saračevićem igrao u reprezentaciji, a bili su u sjajnim odnosima. Goluža mu je htio čestitati na pobjedi nad Lokomotivom, Zlatko mu se nije javio…

“Vraćao sam se večeras s utakmice i nazvao sam ga da mu čestitam na pobjedi, nije mi se javio”, kaže kroz suze Slavko Goluža.

“Kao dijete me primio u reprezentaciju, ja i Božidar Jović bili smo najmlađi, jako mi je teško, ne mogu pronaći riječi kojim bi opisao kakav je on bio čovjek. Znam da je u zadnje vrijeme teško proživljavao što mu se događalo, da je na njemu bio veliki pritisak, očito je bio preveliki. Stalno smo se čuli, on se veselio svakom mom uspjehu, ja svakom njegovom uspjehu, evo sada ga više nema. Tuga, ogromna tuga”, rekao je za 24sata tužni Goluža.

Podsjećamo, Zlatko Saračević preminuo je večeras u koprivničkoj bolnici nakon što nije uspio pokušaj oživljavanja.

Velikan hrvatskog rukometa žestoko je proslavio pobjedu vrijednu naslova. Nije mu bilo lako u zadnje vrijeme, a odmah nakon proslave stigle su teške vijesti iz Koprivnice. Naime, odmah nakon što će dati sljedeću izjavu mu je pozlilo nakon čega je nastala prava drama, a kola hitne pomoći prevezla su ga u koprivničku bolnicu.



Komentari