(FOTO) Pogledajte kako je bilo danas na dočeku rukometaša na glavnom zagrebačkom trgu

Foto: Franjo Marić

Hrvatska i Grad Zagreb našim su srebrnim rukometašima pripremili na središnjem Trgu Josipa Bana Jelačića pravu feštu.

Srebrna rukometna družina koja je posljednjih 17 dana držala Hrvatsku na nogama krenula je u otvorenom autobusu ispred Hotela Panorama. Uz izravni televizijski prijenos sve tri nacionalne televizije RTL, HTV i Nova TV, što se rijetko događa, cijela Hrvatska mogla je uživati i putem televizijskih kanala. Policijska pratnja je, na svakom metru puta do Trga, bila je prisiljena malo zastati da naše rukometaše pozdrave razdragani prolaznici.

Put do vrha Jurišićeve ulice brzo je prošao. Tamo ih je već čekalo mnoštvo koje su dobro, dobro zagrijali Zaprešić boysi sa svojim navijačkim uspješnicama. Kroz špalir zagrebačkih mažoretkinja kompletna reprezentacija i stručni stožer probili su se nekako do glavne pozornice, gdje su ih čekali Gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić i čelnici HRS-a.

A onda je počela kompletna ludnica. Voditelj Darko Janeš prozivao je i pozivao jednog po jednog na pozornicu. I teško je reći tko je bio dočekan, većim pljeskom i oduševljenje. A kako je prošlo slavlje na Trgu možete pogledati u galeriji ispod.


Komentari