Dirljiva objava Luke Modrića navijačima, reakcije ne prestaju: ‘Nemoj da te papci pokolebaju’

Luka Modrić (Foto: Tom Dubravec/CROPIX)

U dramatičnoj utakmici u Leipzigu, hrvatska nogometna reprezentacija nije uspjela ostvariti pobjedu protiv Italije. Talijani su se provukli golom u doslovno 98. minuti, ostavivši hrvatske igrače i navijače u šoku.

Luka Modrić, koji je odigrao izvanrednu utakmicu i postigao gol, proglašen je igračem utakmice, no to mu nije pružilo utjehu. Nakon završetka susreta, Modrić je bio vidno potresen i u suzama, svjestan da mu je propala posljednja prilika da s Hrvatskom osvoji trofej na velikom natjecanju. Sada se po prvi put oglasio na Instagramu nakon teških trenutaka.

”Noseći ovaj dres osjetio sam trenutke najveće radosti i ponosa u mom životu. Na ovom Euru smo osjetili manje lijepi dio nogometa, ali ponos igranja za Hrvatsku ne ovisi o rezultatima. Hvala svima na velikoj podršci”, napisao je Modrić na Instagramu, a u komentaru su ga brojni navijači podržali.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)


Nogomet je okrutan

“Nemoj da te papci poklebaju, obeshrabre, naš si kapetan, povedi nas u nove bitke, pobjede”, “Luka ostani, događa se kiks, idemo još jače”, “Luka podrška, želimo te još gledati u svetom dresu”, neki su od komentara brojnih pratitelja.

“Skoro me herc strefil, mislila sam da se oprašta”, “Još će sunce sjati kapetane”, “Tvoja srčanost, upornost, žar kad igraš za Hrvatsku. Nekad si gore, nekad dolje. Ostani i nadam se da ćeš Hrvatsku i dalje inspirirati i voditi pobjedama, dodali su drugi.

Nakon bolnog poraza Joško Gvardiol utjehu pronašao u glazbi: ‘Najjači si, zasluženo’


Komentari