BIVŠI TRENER CIBONE ODUSTAO! Isključili ga s utakmice pa mu pozlilo u svlačionici: Na klupu se više ne vraća!

Hrvatski kultni košarkaški trener Jasmin Repeša završio je svoj drugi mandat u Fortitudi iz Bologne, a sve se dogodilo nakon susreta sa Reggianom. Tijekom susreta Repeša je isključen te su ga suci poslali u svlačionicu.

Hrvatski strateg tamo je osjetio tahikardiju, odnosno povećani broj otkucaja srca. Bologna je na kraju izgubila 81:80.

Pričalo se, a sada je i službeno

O njegovom odlasku iz talijanskog kluba pričalo se neko vrijeme, a pogotovo kada je nakon jednog treninga otišao u Zagreb zbog privatnih razloga. Repeša se u Bolognu vratio ovog ljeta te je potpisao višegodišnji ugovor.

Tijekom ljeta imao je velikih problema s momčadi, doživjeli su četiri poraza u Superkupu, a puno se pričalo i o financijskim problemima u klubu. Hrvatski trener kasnije je izjavio:

“Ispričavam se klubu i igračima zbog isključenja. Volim tog suca, tretiram ga kao poznatog suca. Borio sam se kao pas da ovaj klub bude dobro, ali poslije ovog susreta mi je pozlilo, imao sam napad tahikardije. Povlačim se, Fortitudo je moja prva i prava ljubav. Ne mogu nastaviti dalje, znate već da kada donesem odluku da ju ne mijenjam”, rekao je bivši izbornik i trener Cibone i mnogih klubova.



Komentari