Trgovine i restorani na Woltu imaju super popuste, odabrali smo deset najboljih

Ovih su dana na aplikaciji Wolt dostupni odlični popusti u brojnim zagrebačkim trgovinama i restoranima. Nije to nikakva greška u sustavu već se radi o  “Mega Month” kampanji koju je vodeća platforma za dostavu u Hrvatskoj lansirala u četiri najveća grada Hrvatske – Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku.

Do 7. listopada svi Wolt korisnici mogu tako iskoristiti “Mega Month” prilike za uštede i kupovinu, neovisno o tome jesu li ili nisu pretplaćeni na Wolt+ program.

U sva četiri grada korisnici će imati priliku ostvariti popuste u ponudama trgovina bio&bio, BIPA, INA, Mlinar, ROTO i Tvornica Zdrave Hrane, s time da svaki grad nudi još posebnu paletu pogodnosti.

Pročešljali smo aplikaciju te izdvojili deset zagrebačkih trgovina i restorana koji su uključeni u Woltovu “Mega Month” kampanju.

The Meat

The Meat su butik mesnice gdje se nude svježi i odležani komadi mesa, suhomesnati proizvodi i prerađevine, ali i velik izbor premium proizvoda domaćih i stranih proizvođača. U The Meat možete kupiti i, primjerice, sve što vam treba za dobar ručak ili večeru – od mesa do vina i piva, maslinova ulja, mikseva začina, ajvara, domaćih mlinaca i tjestenine. Posebno se ponose i odležanim komadima mesa od simentalskih goveda te mariniranim komadima pripremljenim po posebnim recepturama.


Fisherija

Fisherija je delikatesni shop koji nudi više od 100 različitih ribljih i morskih proizvoda, među kojima su filetirana i očišćena riba i plodovi mora, mesne delicije, sushi, ali i drugi proizvodi, poput široke ponude vinskih etiketa iz Hrvatske i svijeta, Torterie Macaron sladoleda, tjestenina, umaka i začina.

Wine & Friends

Wine & Friends je vinoteka u kojoj možete kupiti neka od najboljih svjetskih vina, s time da se u ponudi nalazi više od 2000 različitih etiketa.  U vinoteci su dostupna bijela vina vinarije Zind Himbrecht, Franz Hirtzberger, Markus Molitor, slavnih princeza iz Rheingau-a Therese Breuer (Georg Breuer) i Eve Fricke, dok se u ponudi crnih mogu pronaći Chateauneuf du Pape od Paul Avril-a (Clos des Papes), vina Pegau i Chapoutier uključujući i vina sjeverne Rhone. 

Batak Grill

Batak Grill jedno je od omiljenih mjesta za ljubitelje roštilja. Najpoznatiji su po sočnim i ukusnim ćevapima, gurmanskim pljeskavicama, đevreku s kajmakom ili punjenim vješalicama. Osim klasika na Batkovom jelovniku možete pronaći kvalitetan rib-eye steak, file lososa, burger, te BBQ rebarca i krilca. 

KFC

Globalno poznati lanac KFC proslavio se na jelima od piletine. Probajte njihove jedinstvene burgere, tortilje i boxeve ili pak uživajte u košari pohane piletine koja je svojevrsni simbol SAD-a. 

SOI Fusion

Popularan azijski street food restoran, SOI fusion, već je godinama sinonim za odličnu hranu u Zagrebu. Najveći plus je njihova konstanta u kvaliteti, koju drže od otvorenja 2019. godine. Posebno su popularni njihovi rameni, ali i svima omiljena katsu piletina.

Umami

“Mega Month” zahvatio je još jedan omiljeni azijski restoran – Umami. S obzirom na to da se nalazi na čak četiri lokacije u Zagrebu (Radnička, Branimir Centar, Vrbani i Kajzerica) dostupan je u gotovo svakom dijelu grada, a nudi gotovo sve azijske specijalitete od woka do bunsa, s time da u ponudi imaju i neke zanimljive varijacije kao što su chilli lignje.

Chevap by Duje Pisac

Duje Pisac se na gastro sceni proslavio sa svojim ćevapčićima i drugim delicijama od mljevenog mesa, nakon čega je i otvorio prvi restoran Chevap by Duje Pisac u Splitu. Ove je godine njegov lanac napokon stigao i u Zagreb, stoga nemojte propustiti priliku da guštate u njegovim mesnim delicijama koje slove za najbolje u Splitu, okolici, ali i šire.

Good Food 

Good Food je jedan od najprepoznatljivijih i najpopularnijih restorana na street food sceni, ali i jedan od pionira healthy food pokreta u Hrvatskoj. Na Wolt Awards 2023 je u Zagrebu proglašen najboljim restoranom, a popularnost njihovih jela iz mjeseca u mjesec samo raste, stoga ne čudi da se i Good Food nalazi na popisu imena obuhvaćenih “Mega Month” kampanjom.

Milky

Val popusta nije zaobišao ni ljubitelje slatkog koji posebne pogodnosti mogu pronaći u palačinkarnici Milky. Američke, bezglutenske, veganske, proteinske pa i one klasične – nema palačinke koja vam se neće svidjeti. Naravno, osigurali su i slane opcije za one korisnike koji ipak žele nešto malo više konkretno.

Wolt Market

Osim spomenutih restorana i trgovina, korisnici u Zagrebu mogu odličnu ponudu pronaći i Wolt Marketu, vlastitoj Wolt trgovini širokog izbora proizvoda koja uključuje više od stotinu proizvoda malih proizvođača, osnovne namirnice, svježe pekarske proizvode, kozmetiku i higijenu, egzotično voće i povrće te sezonske artikale kao što je oprema za zimu. U asortimanu su također dostupne igračke za najmlađe te društvene igre. Osim u Zagrebu, Wolt Market dostupan je u Rijeci i Splitu.

Sve ponude i uštede prikazane su Wolt aplikaciji, a „Mega Month“ kampanja dostupna je u četiri hrvatska grada – Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci. 


Komentari