Predstavljeno boont osiguranje: Prvo osiguranje koje dobrim vozačima vraća novac!

Boont predstavljanje.(Foto: Goran Jakuš)

Boont, tehnološki vođeni hrvatski startup koji svojom modernom digitalnom platformom donosi inovacije na tržište osiguranja, premijerno je predstavio novo osiguranje – prvo koje dobrim vozačima vraća novac! Boont predstavlja revoluciju u osiguranju vozila. Ovaj jedinstveni pristup omogućuje individualno profiliranje rizika svakog vozača, nudeći personalizirane cijene koje odražavaju stvarnu razinu rizika.

U vezi s najnovijim inovacijama u autoosiguranju i partnerstvu s Groupama osiguranjem, Žarko Fatović, osnivač Boonta, izjavio je:

„Kao inovativni hrvatski start up, u suradnji s Groupama osiguranjem razvili smo jedinstveno osiguranje na tržištu koje nagrađuje odgovorne vozače povratom novca. Naša misija je povećati sigurnost na cestama poticanjem odgovornog ponašanja vozača. Cilj nam je smanjiti broj prometnih nesreća na cestama i nagraditi odgovorne vozače kao pozitivne primjere drugima.

Zato razvijamo inovativne i tehnološki napredne usluge koje korisnicima nude bolje uvjete. Naše osiguranje koristi najsuvremenije tehnologije za bilježenje vozačkih navika, što nam omogućuje preciznu procjenu rizika i pružanje prilagođenih rješenja. Zahvaljujući partnerstvu s Groupama osiguranjem, u mogućnosti smo ponuditi stabilno i pouzdano osiguranje koje objedinjuje najbolje od tehnologije i tradicionalnog osiguranja, pružajući korisnicima proizvode koji odgovaraju njihovim stvarnim potrebama i vozačkim ponašanju.”

Žarko Fatović i Josip Maričević, osnivači Boonta. (Foto: Gotran Jakuš)

Uz povećanje sigurnosti i tehnološke inovacije, cilj Boont osiguranja jest i omogućiti uštede svojim klijentima. S ovim jedinstvenim proizvodom, vozači koji pokažu odgovorno ponašanje na cestama mogu ostvariti povrat dijela premije. Na taj način, njihova pažnja i briga za sigurnost u prometu se izravno nagrađuju.

„U poduzetničkoj i inovativnoj ideji na kojoj se temelji Boont prepoznali smo vrijednosti i ciljeve koje i sami promoviramo: sigurnu vožnju i što veću individualizaciju rizika. S obzirom na to da smo prethodno razvili fleksibilan poslovni model koji je mogao podržati ovakvu suradnju, odlučili smo se za otvaranje suradnje s Boont-om te se nadamo kako će njihov poduzetnički pothvat biti uspješan primjer drugima da nastave dalje s inovacijama u ovome području”, istaknuo je Marijan Kralj, direktor službe za razvoj portfelja proizvoda u Groupama osiguranju.


Marijan Kralj,direktor Groupama osiguranja. (Foto: Goran Jakuš)

„Vrhunska podrška prodajnim mrežama, kako internim tako i vanjskim, nama je od samog početka jedan od strateških prioriteta te smo, u skladu s time, razvili poslovni model i potrebne resurse. Uspješna realizacija podrške ovoj inovativnoj poslovnoj ideji potvrda je da smo već ostvarili značajan iskorak u implementaciji naše poslovne strategije.

S obzirom da ovaj poduzetnički iskorak nosi sa sobom i edukativnu komponentu koja potiče razvoj financijske pismenosti u području osiguranja, ekipi iz Boonta želimo puno uspjeha u daljnjem razvoju poslovanja“, zaključio je Sanel Volarić, predsjednik Uprave Groupama osiguranja.

Sanel Volarić, predsjednik Uprave Groupama osiguranja. (Foto: Goran Jakuš)

Kako biste koristili ovu inovaciju u osiguranju, potrebno je instalirati besplatnu Boont aplikaciju na svoje pametne telefone. U njoj vozači mogu pratiti svoje vožnje i ostvariti povrat premije vožnjom bez korištenja mobitela, vožnjom koja uključuje prikladnu brzinu i vožnjom u kojoj se izbjegavaju nagla ubrzanja i kočenja.

Na temelju senzora ugrađenih u pametne telefone, Boont aplikacija bilježi ključne parametre vožnje. Ovi podaci služe za ocjenu vozačkog ponašanja na temelju čega se obračunava povrat premije. Boont očekuje da će više od 80% vozača koji koriste telematiku ostvariti pravo na povrat dijela premije. Povrat premije se svim klijentima obračunava svakih 12 tjedana te isplaćuje na njihov račun unutar Boont aplikacije.

Što su ocjene vožnje bolje, to je i postotak povrata veći. Po primitku povrata premije na račun unutar Boont aplikacije, klijenti dalje mogu raspolagati s njime po želji, bilo za kupnju druge police ili isplatiti na tekući račun. Boont ima namjeru razvijati svoj program vjernosti kako bi klijentima omogućio i druge pogodnosti. Ovaj sustav motivira vozače da neprestano poboljšavaju svoje vozačke vještine i održavaju sigurnost na cestama. Konačno, Boont ne samo da razvija novu generaciju osiguranja vozila, već i oblikuje sigurniju i pravedniju budućnost na hrvatskim cestama.

Boont predstavljanje.(Foto: Goran Jakuš)

Boont osiguranje ne samo da unaprjeđuje osiguranje vozila, već i doprinosi stvaranju sigurnije i pravednije budućnosti na hrvatskim cestama. Više informacija o ovom inovativnom osiguranju, kao i svim njegovim prednostima, možete pronaći na web stranici boont.hr. Na spomenutoj stranici, svi zainteresirani mogu do 16. srpnja 2024. iskoristiti poklon bon od 20 € uz promo kod: START20. Osigurajte svoj automobil već danas!

Marijan Kralj, Žarko Fatović i Dražen Oreščanin, osnivač i partner tvrtke Poslovna inteligencija i suvlasnik Bird Incubatora. (Foto: Goran Jakuš)
Marijan Kralj i Sanel Volarić, Groupama osiguranje. (Foto: Goran Jakuš)
Sanel Volarić, Žarko Fatović i Marijan Kralj. (Foto: Goran Jakuš)


Komentari