Potreban vam je novac? Posjetite najbližu Auro Domus poslovnicu i iskoristite vrijednost svog zlata

Iako se svaki mjesec trudite racionalno raspolagati kućnim budžetom, odvajate na stranu za ”crne dane” i izbjegavate trošiti na nepotrebne luksuze, ponekad se događaju nepredviđene situacije u kojima vam je potrebna ”financijska injekcija”. Povremene financijske poteškoće događaju se i najodgovornijima, no umjesto da očajavate, koncentrirajte se radije na rješavanje problema. Kako do novca brzo, lako i sigurno? 

Odgovor na ovo pitanje je Auro Domus, hrvatska novčarska institucija specijalizirana za financijske usluge i trgovinu zlatom. Auro Domus već 14 godina nudi brza financijska rješenja nadohvat ruke u sklopu usluga otkupa zlata, zaloga zlata te brzih gotovinskih zajmova, kao i usluge prodaje investicijskog zlata te mjenjačnice.

Otkup zlata brzo i povoljno

Ako kod kuće imate zlatni nakit koji nemate priliku nositi, zubno zlato ili neki drugi zlatni predmet koji ste dobili u nasljedstvo, a koji samo skuplja prašinu, uvijek ih možete prodati u najbližoj Auro Domus poslovnici. S obzirom na to da je cijena zlata nedavno dosegla rekordnih 2522,99 dolara za uncu, sada je idealno vrijeme za prodaju istog. Tvrtka Auro Domus brzo, profesionalno i diskretno otkupljuje sve vrste lomljenog zlata poput starog nakita i zubnog zlata, ali i zlatne poluge i zlatnike. Educirani i ljubazni djelatnici Auro Domusa izradit će vam besplatnu procjenu i neobvezujuću ponudu za otkup. Nakon određivanja vrijednosti predmeta, isti će vam biti isplaćen na licu mjesta i u gotovini, a cijeli postupak traje svega desetak minuta. Za klijente koji žele prodati zlato iz udobnosti svog doma, Auro Domus nudi uslugu otkupa zlata poštom, i to uz besplatnu isporuku i povrat.

Zalog zlata uz naknadu već od 1 posto


U slučaju da vaš zlatni nakit ili neki drugi zlatni predmet ima sentimentalnu vrijednost i ne želite ga se u potpunosti odreći, Auro Domus nudi uslugu zaloga zlata. Kao i kod otkupa, prvi korak je besplatna procjena zlatnog predmeta od strane djelatnika u Auro Domus poslovnici. Ukoliko vam odgovara ponuđeni iznos, isplatu gotovine dobit ćete na licu mjesta. Uz uplatu kotizacije, rezervirate pravo ponovne kupnje predmeta po njegovoj procijenjenoj vrijednosti. Rok rezervacije je fleksibilan, što znači da možete odabrati razdoblje čuvanja od 8, 15 ili 30 dana, a o isteku roka rezervacije bit ćete obaviješteni porukom elektronske pošte i SMS-om, 72 sata prije isteka.

Brzi gotovinski zajmovi

Auro Domus ima rješenje i za one koji kod kuće nemaju raspoloživo zlato za otkup ili zalog. U suradnji s brendom Kredis, Auro Domus nudi uslugu realizacije brzih gotovinskih zajmova do 2.000 eura uz rok otplate na četiri ili sedam mjeseci te mogućnost ranije isplate zajma. Jedini uvjet je da ste punoljetni hrvatski državljanin te da ste u radnom odnosu ili u mirovini. Nakon što se prijavite za zajam i predate potrebnu dokumentaciju u najbližoj poslovnici, djelatnici će vaš zahtjev obraditi u najkraćem mogućem roku te vam na licu mjesta isplatiti dogovoreni iznos.

Investicijsko zlato kao oblik štednje ili zaštite imovine

Ulaganje u fizičko, odnosno investicijsko zlato ulaganje je u povijesno dokazanu sigurnost, s ciljem očuvanja vrijednosti imovine, ali i jedna od ključnih ulagačkih, odnosno štednih opcija. Spomenute prednosti investiranja u zlato uviđa sve veći broj građana, a trenutno najavljivani skok cijena zlata izvrsna je prilika za domaće ulagače koji traže način da zaštite svoj kapital od inflacije i valutnih rizika. Auro Domus u ponudi ima široki raspon proizvoda investicijskog zlata – od jednogramskih zlatnih pločica do zlatnih poluga težine 1 kilogram, kao i veliki izbor zlatnika različitih masa i dizajna. Važno je napomenuti da Auro Domus posluje isključivo s renomiranim svjetskim kovnicama, članicama udruge London Bullion Market Association (LBMA), čiji proizvodi udovoljavaju svjetskim standardima Good Delivery. Ukoliko kod kuće imate lom zlato koje želite zamijeniti za investicijsko zlato, Auro Domus nudi i tu mogućnost.

Za dodatne informacije o uslugama posjetite Auro Domus poslovnicu na adresi Ilica 42, Zagreb ili nazovite besplatni info-telefon 0800 73 72.


Komentari