Ovo je deset najboljih prilika za posao: Provjerite o kojima se točno radi

Ponuda poslova (Foto: Pexels)

Posjetite posao.hr. kako biste pronašli svoj idealan posao. Ovdje možete pregledati 10 atraktivnih pozicija koje su otvorene samo za vas ovog tjedna!

Valbo snaga d.o.o. traži Djelatnika na pripremi i prodaji hrane (m/ž) za više lokacija u Zagrebu. Nudi se stalni radni odnos s minimalnom plaćom od 1.150 € neto, ugovor na neodređeno, mogućnost napredovanja, povišica nakon godinu dana i “summer bonus” od 80 €. Prijavite se putem linka do 9.7.2024.

AppArt d.o.o. traži Terenskog referenta (m/ž) za rad u Zagrebu. Potrebna je srednja škola, vozačka dozvola B kategorije, aktivno znanje engleskog jezika, te dobro poznavanje Zagreba i okolice. Nudi se plaća od 1.000 € neto, puno radno vrijeme od ponedjeljka do petka, te naknada za prijevoz. Prijavite se putem linka do 4.7.2024.

AMC Marti Projekt d.o.o. traži Voditelja muško-ženskog frizerskog salona (m/ž) za rad u Zagrebu – Dubrava. Potrebna je vesela, kreativna i motivirana osoba s najmanje 2 godine radnog iskustva, a majstorski ispit je poželjan, ali nije uvjet. Nudi se stalni radni odnos. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Zor prodaja i distribucija d.o.o. traži Radnika u proizvodnji – operatera stroja (m/ž) za rad u Zagrebu. Rad se odvija u dvije smjene, a moguće je formiranje treće smjene, od ponedjeljka do petka. Nudi se plaća od 1.000 € do 1.250 € neto, stručno osposobljavanje, isplata dodataka za smjenski rad, putnih troškova i toplog obroka, te prigodne nagrade. Prijavite se putem linka do 29.6.2024.

SAN BOX d.o.o. traži Vozača C ili C/E kategorije (m/ž) za rad diljem Hrvatske. Nudi se stalni radni odnos, redovita primanja, dnevnice, putni troškovi, naknada za topli obrok i božićnica. Prijavite se putem linka do 24.7.2024.


Kardian d.o.o. traži Servisera medicinskih elektroničkih uređaja (m/ž) za rad u Zagrebu. Nude se stimulativna primanja, edukacija, godišnji bonusi i druge naknade. Potrebna je SSS/VŠS/VSS tehničkog smjera, iskustvo 1-3 godine, vozačka dozvola B kategorije te poznavanje engleskog jezika i rada na računalu. Prijavite se putem linka do 2.7.2024.

Metro Cash & Carry d.o.o. traži Specijalista za razvoj aplikacija i poslovnu inteligenciju (m/ž) za rad u Zagrebu – Jankomir. Potrebna su napredna znanja rada s ORACLE bazama podataka, SQL-a, ASP.NET-a, C#-a, VB.NET-a, te poželjno znanje Python-a i Git-a. Nude se visoka razina usluge, podrška korisnicima i kontinuirana edukacija. Prijavite se putem linka do 28.6.2024.

Bauhaus-Zagreb traži Blagajnika (m/ž) za rad u njihovom prodajnom centru u Buzinu. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, popuste za zaposlenike te dodatke na plaću za rad nedjeljom, blagdanom ili prekovremenim radom. Također nude obuku, stručno usavršavanje i ugodnu radnu okolinu. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Oglasnik d.o.o. u Zagrebu traži UI/UX Dizajnera (m/ž) koji će se pridružiti njihovom timu. Odgovornosti uključuju istraživanje korisničkih potreba, dizajniranje intuitivnih korisničkih sučelja, razvoj wireframeova i suradnju s marketing i razvojnim timom. Potrebno je minimalno 3 godine iskustva u UI/UX dizajnu, poznavanje alata poput Figma i Tailwind CSS-a te osnovnih web tehnologija. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

KONE d.o.o. traži Servisnog tehničara za dizala (m/ž) u Zagrebu. Nudi se motivirajući sustav kompenzacije s bonusima, osposobljavanje i dugoročne karijerne prilike, kao i profesionalni alati i oprema. Prijavite se putem linka do 15.7.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!


Komentari