Bogata ponuda poslova: Možda ovdje nađete nešto za sebe

Posao (Foto: Pixabay)

Otkrijte 10 najnovijih poslovnih prilika na portalu posao.hr., pronađite svoj idealan posao i započnite novu karijeru već danas!

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za radove na izgradnji stambenog objekta u Zagrebu. Poslodavac nudi plaćanje smještaja za kandidate koji nisu iz Zagreba i plaćen topli obrok. Plaća se kreće od 1500 € do 1700 € neto. Prijavite se putem linka do 31.10.2024.

PLIVA Hrvatska d.o.o. traži više kandidata za različite novootvorene pozicije (m/ž) za rad u Zagrebu. Nudimo stabilno radno okruženje s mogućnošću dodatnog razvoja. Prijavite se putem linka do 13.10.2024.

Protekta d.o.o. traži Servisera/Instalatera tehničke zaštite (m/ž) za rad u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Poslodavac nudi konkurentnu plaću te obuku za stjecanje novih vještina. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 31.10.2024.

Oranjegroep Employment d.o.o. traži Automehaničara (m/ž) za rad u Zagrebu. Od kandidata se očekuje održavanje i popravak motora i sklopova na osobnim vozilima, uz potrebnih 7 godina iskustva i poznavanje rada na dijagnostikama kao što su Launch, Bosch, i Magneti Marelli.  Potrebna je srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije i EU, BiH ili Srpska putovnica. Prijavite se putem linka do 20.10.2024.

Super Igra d.o.o. traži više kandidata za novoovtvorene pozicije (m/ž) za rad u Hotelu Residence u Dubravi. Nudi se stabilno zaposlenje, konkurentna plaća te druge pogodnosti.  Prijavite se putem linka do 20.10.2024.


Boso d.o.o. traži Poslovođu trgovine i Prodavača (m/ž) za novootvorene poslovnice u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Poslodavac nudi puno ili pola radnog vremena, plaću od 1.193 € neto (909 € + bonus 284 €) te plaćene troškove prijevoza. Prijavite se putem linka do 14.10.2024.

Med-Comfort d.o.o. traži Ekonomista/Administratora (m/ž) za rad u Hrvatskom Leskovcu. Traže se kandidati s naprednim poznavanjem MS Office paketa (posebno Excela), te znanjem engleskog jezika (njemački je prednost). Poslodavac nudi stalni radni odnos. Prijavite se putem linka do 21.10.2024.

L’Oreal Adria d.o.o. traži Savjetnika za njegu (m/ž) za Kiehl’s trgovinu u Zagrebu. Poslodavac nudi agencijski ugovor na nepuno radno vrijeme i mogućnost sudjelovanja u edukacijama svaka četiri mjeseca. Poželjno je iskustvo u maloprodaji, komunikacijske vještine i dobro znanje engleskog jezika. Prijavite se putem linka do 17.10.2024.

Frateya Grupa d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u Patrizia Pepe OUTLET-u u IKEA Centru, Zagrebu. Poslodavac nudi konkurentnu plaću, bonuse, mogućnost napredovanja te nadoknadu troškova goriva. Potrebno je minimalno godinu dana iskustva u prodaji i srednja škola. Prijavite se putem linka do 15.10.2024.

LAVATEH d.o.o. traži šest Djelatnika (m/ž) za rad u fast food-u za novootvorenu franšizu grčkog girosa u Zagrebu. Od kandidata se očekuje iskustvo u fast food-u. Rad do 40 sati tjedno uz dva slobodna dana. U zamjenu nudimo plaću od 1.300,00 €, božićnicu, uskrsnicu i regres. Poželjna je srednja škola te minimalno 3 mjeseca radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 25.10.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!


Komentari