PREZGODNA FRANKA BATELIĆ: Dugo je nismo vidjeli, izgleda bolje nego ikad (FOTO)

Facebook

Franka Batelić i Vedran Ćorluka nedavno su se vratili s egzotičnog putovanja.

Zgodna pjevačica i nogometaš nisu od onih koji će o svojoj ljubavi govoriti javno pa mnogi kažu kako je upravo to tajna njihove veze u koju su ušli na ljeto 2012. nakon fatalnog susreta na Zrću. Iako su zbog Vedranovih poslovnih obaveza pretežno u Rusiji, svaki slobodan trenutak koriste kako bi pobjegli u Zagreb ili Frankin Rabac, a nedavno su slobodno vrijeme proveli u nešto egzotičnijim krajevima, točnije u Južnoj Africi.

Ljubav cvate, a cvate i sama Franka koje je na svome Facebook profilu objavila fotku koja je oduševila njezine prijatelje i obožavatelje.

12592537_451327681737483_1954830553151150255_n

Posvetila se obavezama na Pravnom fakultetu 

Iako se Franka u posljednje vrijeme povukla iz javnosti i glazbenih voda, pjevačica je otkrila kako se posvetila  studiranju.  Naime, na posljednjoj konferenciji TEDeX-a gdje su se mogla su čuti zanimljiva iskustva i životne priče uspješnih ljudi, Franka je priznala kako se u posljednje vrijeme posvetila fakultetskim obavezama na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

‘Mislim nije me fax toliko oduzeo, to je više bila moja odluka da moram to završiti, dala sam se sad u red, rad, disciplina mode i to je to. Stavila sam aparat za zube”, rekla je tada za medije mlada pjevačica.


>>> ĆORLUKA PORUČIO FRANKI ‘NEMA DALJE’: Evo što je nogometaš objavio na društvenim mrežama (VIDEO)


Komentari