MAJA ŠUPUT ŠOKIRALA OBOŽAVATELJE: U ovakvoj odjevnoj kombinaciji je nismo očekivali vidjeti (FOTO)

Facebook

Maja Šuput oduševila je na tisuće svojih obožavatelja objavivši nekoliko fotografija u odjevnoj kombinaciji u kojoj je gotovo nikada nismo vidjeli.

Popularna pjevačica Maja Šuput nedavno je zasula svoj Instagram profil sa desetcima fotografija na kojima nosi uglavnom samo donje rublje, a na nekima je u potpunosti gola. No, čini se kako ju je ta faza nakratko prošla te kako je sada na snazi nova, faza vjenčanja. Maja je inače redovito angažirana na svadbenim proslavama na kojima pjeva, ali nikada se nije okuražila isprobati kako je to biti u ulozi mlade.

Sve do sada kada je na sveopće oduševljenje svojih fanova, Maja obukla vjenčanicu. Maja inače naveliko izbjegava govoriti o svojim vezama, kao i o vjerojatnosti da jednoga dana stane pred oltar, pa je ova svadbena modna kombinacija izazvala pravu pomutnju jer su svi odmah pomislili kako nam Maja želi poručiti da se uskoro bliži vrijeme izgovaranja sudbonosnog “Da”.

 

Feeling amazing in this @miacouture.eu dress


Videozapis objavljuje majasuput (@majasuput)

Naravno, nije riječ o tome da se Maja udaje već je riječ o kostimu za skorašnju bal pod maskama koji će se održati u Lisinskom, a Maja će tamo nastupati uz svog kolegu iz showa “Tvoje lice zvuči poznato”, Sašu Lozara. Ipak mora se priznati, bila to maska ili ne, kako Maji vjenčanica stoji kao salivena.  

>>> MAJA ŠUPUT POSTALA OČAJNA? U potrazi za dečkom provokativnim slikama zatrpala društvene mreže (FOTO)

>>> MAJA ŠUPUT IMA NOVU LJUBAV: Iako je puno stariji od nje, njegov ju je poklon oduševio (FOTO)


Komentari