GIBONNI ODUŠEVIO SPOTOM: Dirljivi video za pjesmu ‘Onako, od oka’ ima i jednu skrivenu poruku (VIDEO)

Facebook

Njegova nova pjesma, ‘Onako, od oka’, u kratkome je vremenu postala hit, a glazbenik je objavio i službeni spot, no, Gibo ne bi bio Gibo, kada spot ne bi imao i jednu skrivenu poruku.

Nova pjesma jednog od najvećih hrvatskih glazbenika svih vremena, Gibonnija, oduševljava slušatelje otkako ju je prvi puta otpjevao. Svi se mogu složiti s jednom činjenicom, što je stariji, Gibo je sve bolji. Njegova nova pjesma, ‘Onako, od oka’, u kratkome je vremenu postala hit, a glazbenik je objavio i službeni spot, no, Gibo ne bi bio Gibo, kada spot ne bi imao i jednu skrivenu poruku.

 

“Ovaj videospot prikazuje sličicu iz života, kada partnerica počinje odustajati i sumnja u partnerovu ljubav… ma što je danas jadno muško u životu moderne žene? Moja želja je bila da glavna glumica poljubi glumca, da ipak pokažemo da ljubav na kraju pobjeđuje“, poručio je Gibonni.

Snimanje je proteklo u veselom tonu, iako je bilo jako naporno i hladno, u mračnoj šumi, no cijela ekipa surađivala je na najvišem nivou i međusobno si olakšavala svaki korak. Glumci u spotu su Doris Pinčić Rogoznica, Slavko Sobin i Andrea Mladinić.



Komentari