Najavljen INMusic: Popularni festival vraća se na Jarun, ulaznice uskoro u prodaji

INmusic festival pozornica (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

Nakon što su u veljači organizatori popularnog festivala na Jarunu svim ljubiteljima glazbe priopćili negativnu vijest kako se ove godine, nakon 15 godina, INmusic festival neće održati, u ponedjeljak su stigle nove informacije.

‘DALI SMO SVE OD SEBE, ALI…’ Potvrđeno ono čega su se mnogi bojali: ‘Hvala vam za divnih 15 godina’

Podsjećamo, zbog više su trenutnih uvjeta u svijetu odlučili kako ne mogu organizirati festival na razini koju njegovi posjetitelji zaslužuju. “Dali smo najbolje od sebe da festival dočekamo ove godine, no nažalost moramo obavijestiti kako se INmusic festival neće održati 2023.”, napisali su i rastužili mnoge.

INmusic festival na Jarunu (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

Tako će se 16. izdanje ovog festivala održati na ljeto iduće godine. Od 24. do 26. lipnja 2024. zaljubljenici u glazbu moći će uživati u za sad nepoznatim izvođačima. U prodaji će se uskoro naći i ulaznice za glazbeni festival na jezeru Jarun.

“Hvala vam na iznimnoj podršci, strpljenju i toplim riječima kojima ste nas bodrili .Kao i svake godine, prve ulaznice za nadolazeće izdanje INmusica u prodaji su već prvi dan tekućeg izdanja festivala, a iako se ove godine nažalost ne okupljamo na Jarunu nismo zaboravili na najvjernije posjetitelje – za super podršku do 1. srpnja dostupne su prve superfan ulaznice za INmusic festival”, napisali su na svojim društvenim mrežama.



Komentari