Žiri odabrao finaliste ‘Supertalenta’: U završnici bez Hrvata

Supertalent (Foto: Screenshot/NovaTV)

Žiri kojeg čine Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman u finale desete sezone “Supetalenta” poslali su Filipinku, Ukrajinku, Slovence, Albance, no niti jednog Hrvata.

Slovenski plesači

Prvi su na scenu stali Slovenci iz plesne skupine Forca Celje.

“Ono što ja mogu reći sjećajući se vašeg nastupa s audicije, da je ovaj još snažniji, još energičniji, još bolji. Ušli ste s ozbiljnom dozom te force, te vaše energije i željom za pobjedom. Shvatili ste da ovo više nije igra, da je ovo natjecanje. Dali ste najbolje od sebe sigurna sam, svi ste zagrizli. Jedinu zamjerku imam što imate opet previše robe”. našalila se Maja, dok su oni napomenuli da će ih u takvom izdanju vidjeti ako prođu u finale.

Šuput se hvalila znanjem slovenskog i našla zamjerku plesačima: Oni joj fino spustili

Ukrajinka zaslužila finale

Vladyslava Kushnir žiri je također ostavila bez teksta.


“Ja ne znam puno o zračnom kolutu, ali svaki put kad vidim nešto takvo, nastojim predvidjeti koji element dolazi. Hoćeš li visjeti ovako ili onako. Sve što si ti napravila, nisam mogao ni zamisliti da će doći. Toliko toga si radila i oko koluta, bila si iznad njega, pa ispod. Radila si neke lude stvari, ne znam… Stvarno je bilo jako dobro”, oduševljeno je komentirao Fabijan, s kojim se složio i ostatak žirija.

Kira briljirala, ali gledatelje izbacio iz takta jedan detalj Supertalenta: ‘Ja bih to zabranio, ovo više nema smisla’

Lastavica Maja

Plesni pokreti Albanaca, Ibrahima i Sindija također su bili dovoljni za finale.

“Iskreno, na početku je bilo smiješno, ali možda sam više htio vidjeti ovih drugih ludih stvari koje izvodite. No, možda se štedite za finale, ako prođete dalje. Bilo je humoristično, pa strašno. Dobro smo se osjećali tako da je bilo lijepo”,  komentirao je Fabijan, dok su ovakvo mišljenje podijelili i drugi članovi žirija.

Maja Šuput (Foto: Instagram)

 

U njihovim akrobatskim vještinama okušala se i sama Maja Šuput koja je još jednom oduševila gledatelje nakon što je s Ibrahimom izvela lastavicu iz kultnog filma ‘Prljavi ples’.

Mlađahni Ibrahim Maji ispunio životnu želju: ‘Ni mužu toliko ne vjerujem’

Zlatni gumb

Filipinka Chriztel Renae Aceveda plasirala se zlatnim gumbom direktno u finale.

“S toliko ljubavi, srca i duše da netko pjeva o Hrvatskoj tko uopće iz Hrvatske nije… Izvukla si najveću emociju od svakog od nas, pjevala si prekrasno, pjevala si o našoj zemlji kao da je tvoja i tu emociju i tu ljubav si prenijela i na nas”, rekla je Maja oduševljeno.

Zbog nje je Šuputica opalila zlatni gumb: I Međimurci bi na ovo pustili suzu


Komentari