Zaljubili se kandidati Superstara: Zgodni Toni u showu pronašao djevojku

Toni Peruško se zaljubio na snimanju 'Superstara' (Foto: RTL)

Neovisno o plasmanu u ‘Superstaru’, jedan kandidat iz projekta izlazi kao pobjednik jer se, snimajući emisiju, sretno zaljubio. Labinjanin Toni Peruško u prvoj je emisiji uživo otpjevao pjesmu ‘Travelin’ Band’, no priznanje je zasjenilo komplimente žirija.

Severina opsovala u programu uživo: Počela u vijestima pa nastavila u ‘Superstaru’

Naime, prije nastupa Toni je priznao da je od posljednje emisije pronašao djevojku. ‘Ti si iz ovog showa dobio puno dobrih stvari. Čestitam. Svaka čast’, komentirala je Nika Turković kroz smijeh.

‘Imamo Elvisa! Sretna sam što si našao curu u ovome showu. Izvrsno pjevaš i izvrsno izgledaš’, poručila mu je Severina. ‘Hvala ti što si u ovom showu’, rekao mu je Tonči Huljić. ‘Dečko je dobio sve’, komentirala je Nika.

Iako nisu precizirali o kojoj se djevojci iz showa radi, doznajemo kako je riječ o kandidatkinji koja se nije plasirala u dvanaest najboljih te ne nastupa u emisijama uživo.


‘Najzgodniji Srbin u Hrvatskoj’

Žiri prve sezone ‘Superstara’ (Foto: RTL)

Osim o novostima na ljubavnom planu Tonija Peruška, gledatelji su nakon njegova nastupa dobili i uvid u dinamiku odnosa Severine i Filipa Miletića koji je napisao i producirao neke od njezinih najvećih hitova.

‘On je najzgodniji Srbin u Hrvatskoj’, rekla je o Miletiću. Kasnije je u emisiji priznala da su večer prije bili u izlasku te joj se Filip požalio da nitko ne gleda u njega. ‘Ko periskop’, rekla je Severina. ‘Izađi sutra bez Severine pa će te možda i gledati’, poručio mu je Tonči Huljić i izazvao ovacije.

Pjesmom za pokojnog djeda pomela žiri: ‘Ovo je bila čista emocija, zato valjda muzika postoji’


Komentari