ZAGREBAČKI DJEČJI ZBOR RASPLAKAO SEVERINU: Pogledajte izvedbu koja ju je dirnula do suza

Fotografija služi kao ilustracija za ovaj tekst, nema veze s njegovim sadržajem (Screenshot: Facebook, arhiva)

Nakon što je objavila spot za novu pjesmu ‘Vjerujem u Boga’, Severina je pratiteljima na društvenim mrežama nizom videa pokazala kako se razvijala njezina nova priča, od snimanja u studiju sve do nastajanja spota koji je ovih dana privukao pozornost javnosti.

U pjesmi joj se priključio dječji zbor ‘Zagrepčanke i dečki’, a nakon što je u studiju prvi put čula njihovu izvedbu, Severina u nekoliko navrata nije mogla zadržati suze.

Video možete pogledati ovdje!

‘Eto, rasplakali ste se i vi’, rekla je Severini voditeljica zbora na kraju izvedbe, a pjevačica je odgovorila: ‘Zato što, ovaj tekst baš sa djecom, to je…’.

Tekst koji su djeca otpjevala napisao je Dino Merlin, a ide ovako: ‘Ti nikad nećeš biti moj krik, moj suputnik, ti nikad nećeš biti moj pik, moj svećenik, i nije zbog toga što suza sprema se da krene, ja vjerujem u Boga, da li Bog vjeruje u mene?’.

Severina je u novoj pjesmi ugostila isključivo ženski dio poznatog zagrebačkog dječjeg zbora koji djeluje već 27 godina. ‘To je ženska pjesma’, objasnila je na snimanju.



Komentari