Viktor oduševio žiri Superstara, a otkrio je i emotivnu obiteljsku priču: ‘Živim sam s tatom’

Viktor Habazin (Foto: RTL)

Mladi pjevač Viktor Habazin u prošlotjednoj je epizodi RTL-ova showa “Superstar” oduševio gledatelje i žiri svojom izvedbom hita “Mene ne zanima” Gorana Bareta i Majki.

Djevojka poznatog glumca ispala iz Superstara: Nije joj pomogla ni suradnja s velikom zvijezdom

Žiri – Severina, Nika Turković, Tonči Huljić te Filip Miletić bili su impresionirani njegovom energijom i karizmom, ali i autentičnosti.

“Tvoj karakter, nonšalantnost, a zapravo šarmantnost – to ti je sve veliki plus”, nagradila ga je pohvalama Nika nakon nastupa.

Svi glasali za prolaz dalje

”Svi su nekad bili amateri, ali nisu imali ono što ti imaš – neku naivnost u pjevanju koja kupuje”, zaključila je sa smiješkom i Severina. Na kraju su svi glasali za Viktorov prolaz dalje.


Ovaj svestrani 22-godišnji Zagrepčanin student je građevine, u slobodno vrijeme bavi se malim nogometom na poziciji vratara te radi razne studentske poslove. U životu mu je najvažniji njegov mali krug najdražih ljudi.

Viktor Habazin i tata (Foto: RTL)

Viktor ističe kako se u show odlučio prijaviti spontano i kako bi dobio stručno mišljenje vrhunskih profesionalaca.

”Žiri mi je dao ogromnu motivaciju da se ozbiljnije krenem baviti glazbom i jako mi puno znači njihovo mišljenje. Drago mi je da im se, osim pjevanja, svidio i moj karakter, a komentari kako imam ono nešto da budem pjevač bili su mi najveći vjetar u leđa”, ističe zahvalno.

Veliki fan Harryja Stylesa

Tijekom audicijskog nastupa Viktor je Filipa Miletića neodoljivo podsjetio na pjevača grupe Simply Red Micka Hucknalla, a predložio mu je da na sljedećem nastupu čak odabere i neku njihovu pjesmu, no on od usporedbi ipak ”bježi”.

@superstarcroatiaVIKTOR HABAZIN (22) | Svestrani Viktor osvojio je diplomu za ‘Recall’ s četiri ‘DA’! 🤩 #superstarhr2023 #rtlhrvatska #voyohr♬ original sound – SuperStar Croatia

”Ne volim se uspoređivati ni s kim, želim biti što orginalniji, ali volio bih imati energiju, prisutnost na sceni i kontrolu publike kao Harry Styles koji me na koncertu u Munchenu oborio s nogu iako nisam bio preveliki fan prije koncerta.

Također, neki od glazbenih uzora uz njega su mi i Goran Bare, David Bowie, Axl Rose…Mislim da vidite u kojem smjeru idem, karizma, karizma i samo karizma!”

Tata mu je najveća podrška (Foto: RTL)

Osim glasom i izvedbom, Viktor je javnost ganuo i svojom obiteljskom pričom o pokojnoj majci te odnosu s ocem, koji mu je i najveća podrška.

”Svi su nekad bili amateri, ali nisu imali ono što ti imaš – neku naivnost u pjevanju koja kupuje”, zaključila je sa smiješkom i Severina, a zatim su baš svi glasali za Viktorov prolaz.

Ima jak odnos s tatom

“Živim sam s tatom od 2020. godine kad je, nažalost, mama nakon kratke bolesti preminula.

Bio sam jedno vrijeme sam, ali nakon toga sam se vratio kod tate jer nam je jednostavno lakše da smo skupa i što više vremena zajedno. I mogu reći da podržava sve moje ideje, bile one bolje ili lošije, ali uvijek je uz mene”, ispričao je Viktor.

Osim pjevanja, Viktor također voli i nogomet (Foto: RTL)

Viktor i njegov tata veliki su navijači Dinama, stoga su česti gosti ne samo na Maksimiru, nego i na gostujućim utakmicama.

Tata je najveći navijač

A da je tata najveći navijač i kad je u pitanju sinova glazbena karijera, pokazuje njegova sreća nakon odgledane audicije.

”Tata je oduševljen, mobitel mu ne prestaje zvoniti. Jako je ponosan i drago mu je što sam napokon odlučio kročiti u svijet glazbe”, kaže Viktor.

Policajac zapjevao poput slavuja: Arijan oduševio žiri Superstara, poslušajte emotivnu izvedbu

U bližoj budućnosti, Viktoru je najveća želja završiti fakultet, ali i baviti se glazbom. ”Nogomet će sigurno ostati hobi, a glazbom bih se volio baviti ‘full time’ ako se za to otvori prilika”, zaključuje.


Komentari