(VIDEO) Vannina mezimica više nije curica, a snimka u kojoj izmjenjuje nježnosti s nogometašem iz Koprivnice i danas intrigira obožavatelje

Foto: Screenshot

Iako o privatnom životu, suprugu filmskom producentu Andriji Vrdoljaku te njihovih dvoje djece, 23-godišnjem sinu Luki te dvije godine mlađoj kćeri Jani, jedna od najpoznatijih domaćih pop pjevačica, 51-godišnja Vanna nikada nije željela previše pričati u javnosti, upravo se njezina mezimica sada našla u središtu medijske pažnje.

Naime, kako se ponosna mama i sama pohvalila na Instagramu, njezina curica jučer je proslavila 21. rođendan, a tom prilikom Vanna je s pratiteljima podijelila fotografiju plavokose kćeri koja je izrasla u pravu ljepoticu. ˝Mamina slika i prilika˝, jedan je od najčešćih komentara na račun izgleda djevojke koja, po svemu sudeći, nastoji ostati što dalje od medija i javnosti.

Foto: Instagram

Tako joj je jedini profil na društvenim mrežama, onaj na Instagramu, zaključan za javnost, a vrlo su rijetka i njezina pojavljivanja na eventima. Jedno od Janinih posljednjih pojavljivanja bilo je u srpnju 2019. godine na otvorenju 66. filmskog festivala u Puli gdje je stigla upravo u društvu roditelja i brata Luke.

No, 21-godišnjakinja je prije nešto više od godinu dana ipak napravila iznimku i na opće iznenađenje mnogih, zasjala u glavnoj ulozi majčinog spota. U studenom 2020. godine Vanna je premijerno objavila pjesmu ‘Puna memorija’ i spot za istu u kojem je upravo plavokosa Jana bila glavna zvijezda. A da se na snimanju ne bi osjećala usamljeno, društvo joj je pravio 25-godišnji nogometaš iz Koprivnice, Filip Srpak s kojim je Jana, za potrebe spota u kojemu joj u konačnici srce biva slomljeno, izmjenjivala nježnosti.

I dok se ni Jana ni Filip nisu oglašavali o spotu niti svom odnosu pa su brojni fanovi ostali u neznanju je li riječ o samo dobro odrađenoj glumi ili dvojac veže ipak nešto više, mama Vanna nije skrivala ponos zbog kćerke. ˝Namjerno to nisam isticala jer stvarno nisam tip koji svoju glazbu promovira putem djece i rodbine. No, Janu su prepoznali ljudi na Instagramu i naravno da mi je drago što hvale njezinu rolu u spotu˝, rekla je tada za domaće medije.



Komentari