(VIDEO) Sonja Kovač i Nina Badrić zaručile se na istoj lokaciji, a evo čije su još zaruke pale na egzotičnom otočju

Foto: Instagram

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica, 37-godišnja Sonja Kovač podijelila je s pratiteljima na Instagramu sretnu vijest – njezin dugogodišnji partner Goran Mandić odlučio je kleknuti i na njihovu desetu godišnjicu veze zaprositi Sonju. Emotivan trenutak dogodio se na Maldivima gdje je dvojac otišao upravo kako bi proslavio okruglu godišnjicu veze.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

I dok Sonja zbraja dojmove romantičnog čina koji će još dugo pamtiti, a brojni prijatelji i obožavatelji šalju čestitke i lijepe želje povodom zaruka, mi smo se prisjetili još nekih poznatih Hrvatica koje su dijamantni prsten na ruku stavile upravo na egzotičnim Maldivima.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov

Prije nešto više od četiri godine, točnije, 11. siječnja 2018. godine, jedna od najuspješnijih domaćih pjevačica, Maja Šuput zaručila se na Maldivima za poduzetnika Nenada Tatarinova. Sretnu vijest zaljubljeni je par skrivao čak dva mjeseca pa se isto pohvalila tek u ožujku te godine podijelivši romantične fotografije prosidbe. Već sljedeće godine dvojac je napravio ‘vjenčanje godine’, a u ožujku prošle godine na svijet im je stigao i sinčić Bloom.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Snježana Mehun i Franz Schillinger

U veljači prošle godine, domaća poduzetnica i austrijski biznismen zaručili su se nakon dvije godine veze. Franz je tada sudbonosno pitanje postavio dok su uživali u prekrasnom pogledu na egzotični krajolik, a u jednom od razgovora za domaće medije Snježana je nakon zaruka priznala kako se potajno nadala istima. S vjenčanjem nisu dugo čekali pa se isto dogodilo već početkom rujna prošle godine na Kornatima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

Nina Badrić i Tin Bralo

A romantične zaruke na Maldivima doživjela je i pjevačica Nina Badrić. Međutim, njezine nisu imale sretan kraj pa se sve u konačnici završilo skidanjem prstenja prije samog vjenčanja. Naime, iako je o vezi sa šest godina starijim poduzetnikom bila poprilično tajnovita, u listopadu 2018. godine, nakon višemjesečnog šuškanja, Nina je za Gloriju priznala kako je ljubavi s biznismenom rodom iz Livna ipak došao kraj te kako je s ruke skinula prsten od bijelog zlata s povećim dijamantom kojeg joj je Bralo darovao na romantičnom putovanju na Maldive.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)


Komentari