(VIDEO) Nitko nikada nije ‘skinuo’ Seve kao ona! Lu Jakelić oduševila i Severinu, a video njenog nastupa sumanuto se pregledava i dijeli!

foto:screenshoot

Lu Jakelić mlada je i iznimno talentirana hrvatska pjevačica koja je oduševila publiku u showu Tvoje lice zvuči poznato nakon transformacije u Jacquesa Houdeka. Ne samo da je pokazala kako joj se mnoge kolegice mogu diviti na moćnom glasu, već je oduševila i samog pjevača koji se nije mogao sudržati a da joj se ne javi i ne pohvali njenu izvedbu.

U posljednjem nastupu pak Lu se ‘tranformirala’ u splitsku pjevačicu Severinu. Pratili smo njene kratke’ tesasere’ na društvenim mrežama, a onda je uslijedio spektakl!

Naravno, nije za čuditi što ni sama Severina nije izdržala a da se ne javi Lu.

“Dobrodošla u klub mala velika Lu, sinoć je i meni zvonio telefon. Onda su mi poslali snimku… Neizmjerno sam sretna jer sam jedino gledala sjaj u tvojim očima, osmijeh na licu i sve, sve točno. Da ne dužim, bila si savršena. I jako slatka, jako. Mislim da sam se zaljubila”, napisala je Severina i dodala #nevergiveup. Komentar je prikupio preko 230 lajkova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Poruka za laku noć. #oriđiđi

Objavu dijeli LU☽ (@lu.jakelic)

 Lu je njezin komentar izdvojila i posebno objavila na društvenim mrežama. “Poruka za laku noć”, napisala je.

“A Severina, naravno da bi mi značilo, ali ne moraš ni reagirati ni dijeliti, ima važnijih stvari. Nadam se samo da si ponosna na ono što godinama šljakaš i na ovu malu koja je probala to na svoj način”, napisala je prije toga Lu uz objavu svog nastupa koji je Severina zatim komentirala.

Pogledajte kako je Lu’ skinula’ Severinu!

Nastup Lu Jakelić dosad je na YouTubeu pregledan preko 88 tisuća puta te se trenutno popeo na visoko drugo mjesto YT trendinga u Hrvatskoj. Reakcije na društvenim mrežama ne prestaju se nizati, a mnogi tvrde da je mlada pjevačica trebala odnijeti pobjedu umjesto Nede Parmać.


Komentari