Veliki preokret u životu Aleksandre Prijović: Nakon pomame za kartama u Areni, promijenila je pravila

Aleksandra Prijović (Foto: IM LIVE PRODUCTION)

Srpska pjevačica, 28-godišnja Aleksandra Prijović trenutno je jedna od najpopularnijih glazbenica u regiji. Tome u prilog svakako ide i činjenica da je oborila rekord kad je riječ o nastupima u zagrebačkoj Areni rasprodavši čak četiri, a kako se čini i onu petu će najavljenu za 6. prosinca. A upravo činjenica da je s takvom lakoćom rasprodala Arene omogućila joj je i da podigne cijenu svojih nastupa.

Aleksandra Prijović (Foto: Instagram)

Naime, još koncem ljeta Prijovićkini menadžeri dogovorili su joj novogodišnji nastup u prestižnom banquet hallu beogradskog Sava centra, na fešti koja se već unaprijed proglašava najekskluzivnijim dočekom 2024. godine.

Srpska pjevačica rasprodala je četiri Arene (Foto: Instagram)

Udvostručila je zaradu

U trenutku kada je nastup dogovaran, prema pisanju srpskih medija, ugovoreno je da Aleksandra za isti dobije 50 tisuća eura. No, kako je pjevačica u međuvremenu uspjela izazvati pravu pomamu na Balkanu, i njezina cijena je porasla pa tako tamošnji mediji sada pišu da će umjesto dogovorenih 50 tisuća, u konačnici dobiti 100 tisuća eura za novogodišnji koncert.

Izračunali smo koliko će Aleksandra Prijović zaraditi od koncerata u Areni: Cifra je milijunska

Također, prema pisanju Kurira, njezini vikend nastupi, na ‘običnim gažama‘ koji su donedavno stajali između 15.000 i 20.000 eura sada stoje između 25.000 i 30.000 eura.



Komentari