U ‘POTJERU’ STIŽE NOVI LOVAC! Poznati kviz uskoro dobiva nedjeljnu verziju, gledatelji će ovo obožavati

Foto: Neja Markičević/CROPIX

S obzirom na to da je ‘Potjera’ jedna od najgledanijih HRT-ovih emisija, nije ni čudo što su se šefovi državne televizije odlučili na još jednu verziju popularnog kviza.

‘MISLIO SAM SE VIŠE DRUŽITI’ Došli u Potjeru pa ispisali povijest, pogledajte što su napravili

‘Super potjera’ (u originalu ‘Beat the Chasers’) će se emitirati nedjeljom navečer u udarnom terminu. Uloge će biti zamijenjene, osim one voditeljske pa će i ovaj kviz voditi Joško Lokas.

Naime, umjesto četiri natjecatelja koja se bore protiv jednog lovca, u ovoj će se verziji kviza jedan natjecatelj boriti protiv čak pet lovaca. Riječ je o četiri već poznata lovca, Morani Zibar, Deanu Kotigi, Krešimiru Sučeviću Međeralu i Mladenu Vukorepi, dok peto ime još nije službeno otkriveno.

Ipak, već se neko vrijeme po televizijskim kuloarima priča da je riječ o Svenu Marceliću, izvanrednom profesoru sociologije sa zadarskog Sveučilišta.

Foto: Luka Gerlanc/CROPIX

Gledatelji ga pamte kao apsolutnog rekordera ‘Potjere’ – u završnoj rundi točno je odgovorio na čak 22 pitanja te bez problema odnio 115 tisuća kuna, pobijedivši pritom Međerala koji je na glasu kao lovac s najboljim prosjekom točnih odgovora.



Komentari