Totalno jezivo: Posljednja objava Matthewa Perrya gotovo je proročanska

Matthew Perry (Foto: Instagram)

Poznati glumac Hollywooda i zvijezda megapopularnog sit-coma “Prijatelji” Matthew Perry pronađen je mrtav u svojoj jacuzzi kadi. Umro je u 54. godini života.

NBC News, pozivajući se na neimenovanog glumčevog agenta i na policiju, izvijestio je da je glumac pronađen mrtav od navodnog utapanja u svom domu u četvrti Pacific Palisades u Los Angelesu.

Iznenada preminuo Matthew Perry, zvijezda serije ‘Prijatelji’

Kako piše britanski Telegraph, uz glumčevo tijelo nisu pronađeni nekakvi narkotici koji bi ukazivali da je Perry bio pod njihovim utjecajem prije smrti.

Objava koja ledi krv u žilama

Matthew Perry nije se često pokazivao u javnosti, a nije bio niti pretjerano aktivan na društvenim mrežama. Njegova posljednja objava na Instagramu bila je prije pet dana, no za neke je jeziva jer se na fotografiji pokazuje mjesto na kojem je sad pronađen mrtav.


Slikao se u velikoj hidromasažnoj kadi, a u potpisu je napisao “Oh, znači topla voda koja radi vrtlog čini da se osjećaš dobro? Ja sam Mattman”. Post je objavljen 23. listopada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

 

Nešto više o okolnostima smrti poznatog glumca zasad još uvijek nije poznato, no zna se da je istraga u tijeku te da je mjesto smrti posjetila i policija.

Perry je u proteklim godinama često govorio o svojim zdravstvenim problemima te deseljećima ovisnosti o opioidima te alkoholu.


Komentari